2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم با یکی اول دبیرستان دوس شدم فک میکردم خیلی دوسش دارم نامزد کرد کلی گریه کردم و همش قسم میخورد دروغه در حالیکه دختر عموش ک رفیقم بود بهم گفته بود و آخرم درومد ک واقعا نامرد کرده و بشدت لاشی بود منم بعد ی شکست بزرگ تو سن کم خیلی آدم بدی شدم و همش با پسرا دوس میشدم و دلشونو میشکستم و کات میکردم بعد ی مدت ی پسر خیلی شاخ دیدم تو خیابون پارکور کار بود و خیلی لش تو دلم گفتم خوشبحال رلش خلاصه جوری شد ک همش میدیدمش تو خیابون و پارک و  همه جا رفتم فالوش کردم بهم پیام داد تو دلم گفتم حتما کارش همینه ک دخترا رو بزنه زمین و تندتند را بزنه کات کنه ولی چون ازش خوشم میومد جوابشو میدادم ک دیدم بهم پیش رل داد منم گفتم ن و خدافظ بعد کلی احساساتی شدم بعد سه چار سال و شرو کردم ب گریه دوستامو خاهرم بهم دلگرمی میدادن و آرومم میکردن یهو دیدم شب روزی ک خدافظیکردیم پیام داد و خیلیم آدم با نمکی بود و با پیاماش گفتم خدایا این دیگه چیه انگا ن انگا صبح بش ریدم و بهم زنگ زد و یکم حرف زدیم بعد رفتیم همو دیدیم و فهمیدم خیلی قضاوتش کردم و الانم دو ساله باهمیم و خیلیم عاشق همیم و قصدمونم ازدواجه گاهی اوقات ک دعوا می‌کنیم و میگم کات میگه تو منو بکش ولی کات نکن باهام کلا تو این دو سال ازم ی آدم خوب ساخت و برگشتم ب همون دختر خوبی ک بودم و اونم خیلی خوبه و به حرفم گوش میکنه و کلا خودشم خیلی تغییر کرده و خوبیامونو بهم مدیونیم انشاالله چن سال دیگه کارش اوکی شه بهم خواهیم رسید😍❤️

✨🌺[اللهم صل علی محمد و آل محمد]🌺✨

اینو گفتم ک بدونی اگه خدا کسیو از زندگیت پاک میکنه حتما ب صلاحته شاید اون پسره بلایی سرم در میاورد و بیچارم می‌کرد و یکیو تو زندگیت قرار میده ک  خیلی دوست داشته باشه و قدرتو بدونه و اگه ب اون فک کنی بگی وای چ بیکاری بودم با اون رل بودم 

اینو گفتم ک بدونی اگه خدا کسیو از زندگیت پاک میکنه حتما ب صلاحته شاید اون پسره بلایی سرم در میاورد و ...

خداکنه اینجوری ک میگی باشه.ولی من عشقو دوس داشتنو بااون تجربه کردم.اونم بعداز کلی دوس شدن و کات کردن با بقیه😕

خداکنه اینجوری ک میگی باشه.ولی من عشقو دوس داشتنو بااون تجربه کردم.اونم بعداز کلی دوس شدن و کات کردن ...

خیلی سخته دوس شدن با آدمی ک نمیشناسی من خودم چوبشو خوردم ولی انشاالله خدا یکی ک لیاقتت عشقتو داشته باشه میزاره تو زندگیت 

درک میکنم بعد کات آدم خیلی اذیت میشه😓❤️