منم با یکی اول دبیرستان دوس شدم فک میکردم خیلی دوسش دارم نامزد کرد کلی گریه کردم و همش قسم میخورد دروغه در حالیکه دختر عموش ک رفیقم بود بهم گفته بود و آخرم درومد ک واقعا نامرد کرده و بشدت لاشی بود منم بعد ی شکست بزرگ تو سن کم خیلی آدم بدی شدم و همش با پسرا دوس میشدم و دلشونو میشکستم و کات میکردم بعد ی مدت ی پسر خیلی شاخ دیدم تو خیابون پارکور کار بود و خیلی لش تو دلم گفتم خوشبحال رلش خلاصه جوری شد ک همش میدیدمش تو خیابون و پارک و همه جا رفتم فالوش کردم بهم پیام داد تو دلم گفتم حتما کارش همینه ک دخترا رو بزنه زمین و تندتند را بزنه کات کنه ولی چون ازش خوشم میومد جوابشو میدادم ک دیدم بهم پیش رل داد منم گفتم ن و خدافظ بعد کلی احساساتی شدم بعد سه چار سال و شرو کردم ب گریه دوستامو خاهرم بهم دلگرمی میدادن و آرومم میکردن یهو دیدم شب روزی ک خدافظیکردیم پیام داد و خیلیم آدم با نمکی بود و با پیاماش گفتم خدایا این دیگه چیه انگا ن انگا صبح بش ریدم و بهم زنگ زد و یکم حرف زدیم بعد رفتیم همو دیدیم و فهمیدم خیلی قضاوتش کردم و الانم دو ساله باهمیم و خیلیم عاشق همیم و قصدمونم ازدواجه گاهی اوقات ک دعوا میکنیم و میگم کات میگه تو منو بکش ولی کات نکن باهام کلا تو این دو سال ازم ی آدم خوب ساخت و برگشتم ب همون دختر خوبی ک بودم و اونم خیلی خوبه و به حرفم گوش میکنه و کلا خودشم خیلی تغییر کرده و خوبیامونو بهم مدیونیم انشاالله چن سال دیگه کارش اوکی شه بهم خواهیم رسید😍❤️
اینو گفتم ک بدونی اگه خدا کسیو از زندگیت پاک میکنه حتما ب صلاحته شاید اون پسره بلایی سرم در میاورد و بیچارم میکرد و یکیو تو زندگیت قرار میده ک خیلی دوست داشته باشه و قدرتو بدونه و اگه ب اون فک کنی بگی وای چ بیکاری بودم با اون رل بودم