2777
2789
عنوان

زندگی واقعیه...نمیخوای باور نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 68 پست
ولي من نفهميدم كي از پدر دختره حامله شد  كبرا چي شد اين وسط؟

بگو که شوخی کردی و متوجه شدی جریان چیه😨

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
پدر دختره ازدواج کرد همون که بیماری قلبی داشت؟من نفهمیددددددم یکی بهم بگه

اره

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی بعد پسره بادختره ازدواج میکنه و تمام....خیلی حرف و حدیث از بچه و اینا پیش میادولی قصه اینجا جالب میشه که پسره عاشق دختره میشه..یعنی واقعا واقعا دوسش داره..اون دخترم مثل دختر خودش عاشقشه...و اسم اون دخترم گذاشتن نازگل...بعد اونم دوتا بچه اوردن...والان واقعا همو دوست دارن...

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
هیچی بعد پسره بادختره ازدواج میکنه و تمام....خیلی حرف و حدیث از بچه و اینا پیش میادولی قصه اینجا جال ...

خوش بحالشون! 😐

همین؟ 😕

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

چه شانسم دارن مردم حالا اگه ما بودیم اگه پدر مادرمون زندمون میزاشتن سگ هم تو رومون نگاه نمیکرد چه برسه شوهرررررررر کنیم اونی چیییییی عاشقمون شه.

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
خوش بحالشون! 😐 همین؟ 😕

راستش خیلی طول و تفضیل داره داستان ..ولی خلاصه خلاصش کردم

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
چه شانسم دارن مردم حالا اگه ما بودیم اگه پدر مادرمون زندمون میزاشتن سگ هم تو رومون نگاه نمیکرد چه بر ...

خخخخخ😅😅😘

هیچی بعد پسره بادختره ازدواج میکنه و تمام....خیلی حرف و حدیث از بچه و اینا پیش میادولی قصه اینجا جال ...

خداروشكر

به م مودب پور بگه داستان زندگيشو به نظرم يه كتاب در مياره 

يادگاري ميمونه