2777
2789
عنوان

زندگی واقعیه...نمیخوای باور نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 68 پست

میره بندازه..میگن خطرناکه نمیدونم دقیق...ولی گمونم چهار ماهو رد کرده بود....از اونورم پدر دختره میاد میگه من میخوام بایکی ازدواج کنم....و تو همین هاگیر واگیر ازدواج میکنه!....بعد یه مدت اون خانمه میفهمه دختره حاملست و میاد میگه و محشر کبرا راه میفته

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکی لایک میخواد بگه! 

از رو بیکاری لایک میکنم! 😂

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
ولي من نفهميدم كي از پدر دختره حامله شد  كبرا چي شد اين وسط؟

میخام برات توضیح بدم ولی برام سخته! 😎😎

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
میره بندازه..میگن خطرناکه نمیدونم دقیق...ولی گمونم چهار ماهو رد کرده بود....از اونورم پدر دختره میاد ...

قطره چکونی چرا من حاضرم یه ساعت منتظر یه تایپ کامل باشم ولی ده دقیقه اینجوی الاف نباشم هرده پست یه دوخط بنویسی

اللهم صل على محمد وال محمد

پدرم میفهمه این شکلیه میفته تو دست و پای برادرش که پسرت بیاد دختر منو بگیره و بعد طلاق بگیرن..به حرمت این نون و نمکی که خوردن.....پسره زیر بار نمیره تا اخرش ..پدرش میبینه دختر به حد خودکشی رسیده پسرشو مجبور به ازدواج با دختره میکنه..

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
قطره چکونی چرا من حاضرم یه ساعت منتظر یه تایپ کامل باشم ولی ده دقیقه اینجوی الاف نباشم هرده پست یه د ...

اخرشه...ببخشید عزیزم

پدر دختره ازدواج کرد همون که بیماری قلبی داشت؟من نفهمیددددددم یکی بهم بگه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
ولي من نفهميدم كي از پدر دختره حامله شد  كبرا چي شد اين وسط؟

محشر کبری

کبری وجود نداره😒

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔