2777
2789
عنوان

دلم گرفته

120 بازدید | 13 پست

بچه ها خیلی دلم گرفته.کسی که دوسش دارم باهام سرد شده.البته بخاطر یه سری جریانا.رابطمون مثل قبل نمونده.هر دوتامونم همو دوس داریم.با گذشت زمان همه چی درست میشه.ولی من نمیتونم صبر کنم تا دلخوریا فراموش بشه.میخوام سریعتر درست بشه.حیفه دوس داشتنمون خراب بشه دلم واسه خودمونو رابطمون تنگ شده😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از قدیم گفتن زن ناز و مرد نیاز..بزار اون پیش قدم بشه درسته دوسش داری ولی یکم غرور داشته باش هم ...

خیلی دلم گرفته س.همش میگم بهش پیام ندم تا خودش بهم پیام بده.ولی دلم طاقت نمیاره😢

بخدا من هرچی میشه میبینم درست نمیشه گریه میکنم بد میگ کولی بازی در نیار باشه اشتی

آخه ما که قهر نیستیم.با هم حرف میزنیم عزیزمو عشقم هم میگیم.ولی دلخوری بینمون پر رنگه.اتفاقی که برامون افتاد سخت بود😢

آخه ما که قهر نیستیم.با هم حرف میزنیم عزیزمو عشقم هم میگیم.ولی دلخوری بینمون پر رنگه.اتفاقی که برامو ...

اونسری منو عشقم اینجوری شدیم ولی ایراد از من بودا بعد هرجی دلیل اوردم قبول نکرد30ساعت هیچی نخوردم گریه کردم(خدایی دلخور بودم از خودم) دوستم بش گقت رفتم بیمارستان زنگ زد گفت جرا به غلط کردن میندازی ادمو دفعه اخرمون شد