2777
2789
[QUOTE=275086597]سلام من همچنان دارم شما چه علائمی دارین؟کجاها پرش دارین؟[/QUOTE من دق مرگ شدم دیگه ...

عزیزم منم مشکلات تورو دارم با اضافه چیزای دیگ واقعا بریدم مشکلتون حل شد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مشکل سوزش بدنت درس شد ؟من همه جای بدنم سوزش و حتی التهاب هم میگنه؟😣😣

بله گلم ازتیروییدم بود ک عود کرده بود کم کاری دارم ...شاید استرس دارین؟ ولی ازمایش کامل بدین ب هورمونا مربوطه . مخصوصا تیرویید

بله گلم ازتیروییدم بود ک عود کرده بود کم کاری دارم ...شاید استرس دارین؟ ولی ازمایش کامل بدین ب هورمو ...

قربونتن عزیزم ممنون جواب دادی ازمایش تیروئید دادم نرمال بود نمیدونم دیگ باید دوباره برا خیلی چیزا ازمایش بدم .

قربونتن عزیزم ممنون جواب دادی ازمایش تیروئید دادم نرمال بود نمیدونم دیگ باید دوباره برا خیلی چیزا از ...

شاید عزیزم یه دوره استرس داشتی اینطوری شدی.. نگران نباش ولی حتما دکتر متخصص داخلی برور

شاید عزیزم یه دوره استرس داشتی اینطوری شدی.. نگران نباش ولی حتما دکتر متخصص داخلی برور

عزیزم میدونی چیه

من الان علایم تیروئدو دیدم من همشو دارم ولی چرا ازمایش نشون نمیده . نرمال نشون میده . از یطرف هم علت این علایم مث تپش قلب . مشکل بلع . لرز بدن . پربود نامنظم . ورم مفاصل . سردی بدن و سرگیجه و ... خیلی از علایم ک هیشکس نمیفهمه مشکل از کجاست 😔😔😔منم دکتر رماتیسم رفتم قرص رماتیسم میخورم اما بازم بدرد نمیخوره همه علایمارو دارم .

عزیزم میدونی چیه من الان علایم تیروئدو دیدم من همشو دارم ولی چرا ازمایش نشون نمیده . نرمال نشون مید ...

خوب گلم..ولی  استرس هم مادر همه‌بیماریهاست . اصلا دنبال علایم تو خودت نگرد فقط دکتر میتونه بفهمه‌ولی اگر استرسی هم ب بدن وارد بشه طول میکشه برگرده سرجای اولش.ایشالا حل میشه 

سلام منم مثل شما،بدنم پرش عضلانی یاهمون نبض رو داره،الان مشکل شما حل شده؟چه علائم دیگه داشتین؟من سوز ...

سلام عزیزم خوبی

شما مشکلتون بر طرف شد؟

سوزش پوست داشتین؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
بخاطر استرس هست نگران نباشین انشالا که چیزی نیست برین ام آر آی خیال خودتون راحت بشه

ببخشید منم مثل شما بذنم میسوزه سرم بدنم دستام البته استرس شدیدی داشتم منم از ام اس میترسم اما ام اس میگن از علایم میفهمن نه ام ار ای منم چندوقت بدنم علایم نشون میده بیشتر میترسم شما سوزش بدنت برطرف شد؟ 

سلام دوستان 

منم تمام علایم رو دارم . سوزش صورت در دو طرف سوزش پشت بازو مچ دست روی روی زانو . لرز . .احساس سرما

ام ار ای با تزریق دادم عادی بود ولی بازم از ام اس میترسم . 

استرس و اضطراب رو چهار ساله با خودم میکشم کل بدنم نبض داره 

کسی هست علایم  منو داشته باشه ؟؟؟؟؟؟😞😞😞🥺🥺