2777
2789
عنوان

کسایی ک بعد از ی مدت جدا شدن میان

224 بازدید | 15 پست

با نامزدم ک البته فقط خاستگاری و صیغه بود تموم کردیم.خیلی حالم بده.چرا اصلا گریه نمیکنم؟خیلی دوسش داشتم و عاشقش بودم.ولی بعد ۱سال گف از اخلاقت خوشم نمیاد.آبروم رفته تو خونواده.من چمه ک فقط ی گوشه میشینیم حتی اشک نمیریزم دلم سبک شه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اخلاقی رو نپسندیده؟

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

استاتر جان خوبه که الان داری جدا میشی اگه داخل یه زندگی میرفتن شاید وضعیتت از اینی که هست بدتر میشد مردی که تحمل یه دعوا رو نداره فردا برات پشتوانه هم نمیتونست باشه 

من به دنیا و قانونش کاری ندارم وجود بچه هام یه دنیاس👧👦
کم صبر کن درست میشه چند وقته الان

دیروز دیگ حرفامون رو زدیم و تموم کردیم.البته اون یک هفته پیش به طور فجیعی بهم گف دیگ به چشم زنم نگات نمیکنم دیگ دلخوش نیستم و آرامش ندارم.چون قبلش بحث کرده بودیم.من ازش فرصت خاستم ک درس کنم همه چیو.ولی تواین یک هفته دیدم نمیتونم باحرفاش کناربیام.حتی بهم گفته بودقرار عقد تابستونو بگو بهم زدیم تا بهت اعتماد کنم ک اونم ممکنه طول بکشه شاید ۶ماه شاید ۱سال.دیدم واقعا حرفاش دلمو شکس.دیروز باهاش حرف زدم و گفتم نمیتونم کنار بیام و تموم.اولش اصرار به ادامه داش ولی بدش گف نمیتونم به زور نگهت دارم و خدافظی کردیم