2777
2789
عنوان

حس ميكنم شوهرم ديگه دوسم نداره

563 بازدید | 33 پست

شوهرم تو دوران دوستي و نامزدي خيلي محبت ميكرد خيلي دوسم داشت همش كادو ميخريد بيرون ميبرد منو عشقم و نفسم از دهنش نمي افتاد خيلي خوب بود ولي وقتي ازدواج كرديم ديگه كم كم سرد شد رفتارش الان اصلا مثل قبل نيس ديگه هيچكار برام نميكنه حتي تولدمم براش مهم نيس يه دوست دارم بهم نميگه 

چيكار كنم دارم ديوونه ميشم 😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلل اگر ادم میدونست ازدواج، مرد رو از این رو ب اون رو میکنه هیچوقت ازدواح نمیکرد!

نمیدونم چ سریه ! تا ازدواج میکنن مردها ، بعد از چندسال دیگه اون ادم سابق ( از نظر عشق ) نیستن!! 

خوب هیچی همه مردها اینجورین . وقتی به هدف نرسیدن عاشق ترین هستن وقتی رسیدن بیخیال میشن . ولش کن واسه خودت زندگی کن و از زندگی لذت ببر . بیکاری  خودتو درگیر این چیزها میکنی والا