2777
2789
عنوان

چرا بعضی خانم ها مزاحم زیاد دارن

514 بازدید | 25 پست

بچه ها من یه دختر خیییلیی معمولی ام.با یه تیپ فوق العاده عادی. قدمم کوتاس.اصلا تو چشم نیستم وقتی تو جمع چندتا دختر هستم ولی نمیدونم چرا همممیشه مزاحم های خیییلییی درب و داغون تو خیابون دارم. دیشب داشتم میومدم خونه خیابون پر از دخترای سانتال و قرتی بود ولی دوتا معتاد درب و داغون فقط به من گیر دادن که با جیغ و داد زدن فراری شون دادم. شاید ضعیف بنطر میام که اینجور آشغال هایی رو جذب میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید تیپت....

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

خواهرشوهره من  ۴۵ سالشه و یه پسره دانشجو داره و یه دختره ابتدایی . یعننننی دهنه منو سرویس کرده هر روز میاد به من میگه فلانی به من تیکه انداخت . اون به من شماره داد . اون اقاهه کارتشو انداخت تو کیفم. اون یکی میخاست منو سوار ماشینش بکنه . جالبه هر جا هم میره دختر کوچیکش که دوم ابتداییه باهاشه . حاااالا من اینقدر دلم میخاد یکی تو خیابون بهم گیر بده بگم اقا مزاحم نشو من متاهلم 🤣 نمیدونم چجوریه همه به این گیر میدن . ارایششم فقط یه رژه 🧐