2777
2789
عنوان

بیاین اینجا براهم دعا کنیم من امتحان کردم جواب داده

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 70 پست
من مشکوک ب یه بیپاری خطرناک بودم بخدا همین جا تاپیک زدم التماس دعا گفتم باور میکنی رفتم دکتر هیچییی ...

فدایت بشم مهربانم 

انشاالا 

منم یقین دارم دعا های  خانمهای اینجا برا اورده میشه 

اللهم عجل لولیک الفرج 🙏
فقط از خود خدا بخواید نه از بنده خدا بین پدر و فرزندش هیچ واسطه ای نیست اینو امتحان کنید میبینید چق ...

عزیزم با زبونی که گناه نکردی دعات مستجاب میشه

براهمین میگن التماس دعا ماهم ازخدا میخوایم برا هم

🕊️ free

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همین جا دیدم یه خانم گفت دو رکعت نماز بخونید هدیه کنید به مادر حضرت ابوالفضل حاجت میگیرید.من خوندم تقریبا بعد از یک هفته همون که میخواستم شد خداروشکر.حتما بخونید جواب میگیرید 

الان ۸ ماهه از هیچکس طلب دعا نکردم نه بنده ی خدا نه امام نه پیامبر فقط و فقط از خودش نمیتونید تصور کنید چقدر حس قشنگیه صمیمیتم با پدر آسمونیم چندین برابر شده انقدر که حس میکنم بغلم میکنه از هیچ چیز نمیترسم هیچ چیزی نگرانم نمیکنه چون یدونه تکیه گاه دارم اونم فقط و فقط خودشه😊

بیاید یاد بگیریم بین پدر و فرزندانش هیچ واسطه ای نیست

الهیییی  خدایا خودت پناهش باش! خبرشو بهم بدی حتما

یه کاری کنم یادم بمونه. تاپیکتو ذخیره میکنم بهت میگم. من که انقد ناامید شدم دیگه قرآن و نماز نمیخونم.....شدم بنده رو سیاهه خدا

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
عزیزم با زبونی که گناه نکردی دعات مستجاب میشه براهمین میگن التماس دعا ماهم ازخدا میخوایم برا هم

شما عقایدت با من متفاوته و صد البته محترم 

من نظر شخصی خودمو گفتم دوست خوشگلم😘