2777
2789
عنوان

بیاین اینجا براهم دعا کنیم من امتحان کردم جواب داده

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 70 پست
کسی رو جز خدا ندارم. فقط میگم خدایا بهمون رحم کن این بچه رو به ما ببخش

مگه ازمایشت مشکل داره؟به منم گفتن عددش یه کوچولو بالاس برو امنیو سنتز منم ترسیده بودم ولی شوهرم گفت نمیخاد بری اگه سالمم نباشه من دلم نمیاد بندازم و منم نرفتم خداروشکر دنیا اومد سالم بود چیزیشم نبود

مگه ازمایشت مشکل داره؟به منم گفتن عددش یه کوچولو بالاس برو امنیو سنتز منم ترسیده بودم ولی شوهرم گفت ...

نه همه آزمایشا عالی بود احتیاج به امینوسنتز نبود. سندروم و تریزومی‌ ها منفی بودن عدد ان تی هم ۱/۱.تیغه بینی هم دیده شده. فقط تو شکمش یه چیزی هست که نمیدونن اصلا چیه...میگن یه پدیده نادره. شنبه باید برم پیش متخصص پریناتولوژی که اون ببینه مشکل بچه چیه و سقط کنم یانه. دکترم که گفت احتمالا جداره شکمش موقع خلقتش بسته نشده و روده هاش بیرون مونده😭😭😭😭 

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچم ۱۶ هفته اس که باهامه. ۲ هفته دیگه جنسیتش معلوم میشه اخه من چیکار کنم اگه بگن بچه ناقصه و سقط کن...نه راضی به عذاب بچم نه راضی به سقط موندم چه خاکی تو سر کنم فرصتیم ندارم....

اگه بدونی چه استرسایی من کشیدم . انشالله که سالمه سالمه سونو سه بعدی هم رفتی

نه فقط سونو معمولی.مامان بابام همش ناراحتن.مامانم همش چشماش اشکیه.خودم و شوهرم داریم دق میکنیم. به دکترم گفتم اگه مشکل داشته باشه سقط نکنم چی میشه؟گفت راضی به عذاب بچه خودت هستی؟ببینی جلو چشمت داره درد میکشه....

بچم ۱۶ هفته اس که باهامه. ۲ هفته دیگه جنسیتش معلوم میشه اخه من چیکار کنم اگه بگن بچه ناقصه و سقط کن. ...

بد به دلت راه نده

فکر منفی نکن همش بگو خدا شکرت که بچم سالمه باور داشته باش خدا کمکت میکنه همه چی حله

🕊️ free