2777
2789

ما خونمون اجاره ایه.چندروز بود کولرو که روشن میکردیم یه بوی سوختگی تو خونه می اومد

شوهرم گفت دیگه روشنش نکن تا یه نفرو بیارم تعمیرش کنه

دیشب گفتم بگو بیاد من تو گرما خوابم نمیبره زنگ زد تعمیرکار گفت فردا یعنی امروز میاد.

ظهر میخواستم بخوابم خییییییلی گرم بود کلافه شدم رفتم کولرو روشن کردم بیدار که شدم دیدم فیوز پریده و بوی سووووختگی خونرو برداشته😭😭😭

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

موتورش سوخته بود

الان تعمیر کار اومد گفت نمیشه کاریش کرد قیمتشم 800 تومنه😭😭😭😭😭😭😭😭😭

تو این گرونی 800 تومن باید بدیم اونم واسه صاحبخونه!! انقدرم بد اخلاقه عمرا قبول کنه کولرش خراب بوده😣

خیلی ناراحتم احساس گناه مبکنم :( کاش اصلا نخوابیده بودم ظهر.  

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش اومده دیگه کاریش نمیشه کرد ناراحت نباش :)

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.

مطمئن باش قبلشم نیم سوز شده بود آخرش باید خرج میکردی. از ما هم همینجور بود

واسه شفای همه بیماران صلوات... خاصه داداشم جوونن گلم عشقم که تو 24 سالگی ام اس گرفته... تو رو خدا هر کی دید صلوات بگه براش... غم نبینین

قسمت بوده دیگه

ماهم تازه تعمیر کردیم کولرو

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟