2777
2789
عنوان

خیلی رفتارشوهرم برام عجیب بود

215 بازدید | 11 پست

رفتارشوهرم برام تازگی داشت توش موندم ی ان..رفته بودیم بیمارستان ملاقات باباش...بعدش نوبتی رفتیم تو چون بچه باهمون بود...شوهرم رفت و برگشت و من رفتم تو بخش...برگشتم دیدم رو صندلی نشسته...چشش ب من بود انگار منو ندید..هیچ عکس العملی نشون نداد...رفتم نزدیکش گفتم چرا نمیای..یک کلمه گفت مادرم...گفتم اونم میاد گفت اره...گفت با موتور ک جا نمیشیم مارو ببر برگرد...ابروهاشو انداخت بالا و بی تفاوت مثل یخمک نشست محکم تر منم لجم گرفت رفتم رو صندلی نشستم تا مامان جونش زنگ زد ..ایشون اجازه دادن ک ما رو ببره و برگرده....این همه بی ارادگی تو وجود شوهرم اینجوری ی جا ندیده بودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خاصی نکرده احترام مثلا گذاشته.دوس نداشته ۲بار بره و بیاد 

اخه واقعا اگه عقلش کار میگرفت میفهمید ک نمیشه..فک کنم میخواس منو جا بذاره بعد بره مامانشو ببره مثل دفعه قبل...فقط اینکه خودش عقلش نکشید و منتظر دستور مامانش شد برام عجیب بود

حساس نشو

یادم اومد ک تو عقد عروسی فامیلشون دعوت بودیم بعد فک و فامیلشون با ی ماشین دیگه اومده بودن..و بچه یکیشون بعد مراسم باشوهر من همراه شد...شوهر من خیلی وظیفه شناسانه بیست دقیقه دم تالار منو تو ماشین نگه داشت تا اول اونا بیان و جلو شن بعد خودمون بریم...گفتم خب زنگ بزن..دعوام کرد...عاقبت بعد20دقیقه معطلی زنگ زد و اونام گفتن ک خونه ان😐😑

بزرگ نکن موضوع پس میخواستی راهشو بکش بی هماهنگی بیاد شوما رو برسونه خوب صبر کرده مادرشم بیاد هماهنگ ...

میتونس زنگ بزنه و وقتی ک برای منتظرشدن مامانش میذاره ما رو برسونه...اول نگاش ب دهن مادرش بود

یادم اومد ک تو عقد عروسی فامیلشون دعوت بودیم بعد فک و فامیلشون با ی ماشین دیگه اومده بودن..و بچه یکی ...

ای بابا... شخصیت مسئولیت شناس و خوبی داره ولی گاهی به قیمت اذیت شدن خودش و شما تموم میشه.. ولی بنظر فرد انسانی هست. به دل نگیر ازش, البته من درکت می کنم و اگر جای تو بودم شاید ناراحت می شدمو...

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

میتونس زنگ بزنه و وقتی ک برای منتظرشدن مامانش میذاره ما رو برسونه...اول نگاش ب دهن مادرش بود

حساس شدی الکی گیر نده گاهی خودمو میزارم جای مردا میبینم وای ما زنا چقدر گیر میدیم.

عزیزم بارها برا خانواده خودم و خانواده شوهرم شده همینجور منتظر موندیم خب چیز خاصی نیست .الان باباش تو بیمارستانه اینم بی محلی کنه بزاره بره زشت نیست بنظر خودت؟!پس فردا دختر و پسر خودت اینکارا کنن تو این موقعیتباشی بدت نمیاد یه احترام گذاشته رفته بیخیال..

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
حساس شدی الکی گیر نده گاهی خودمو میزارم جای مردا میبینم وای ما زنا چقدر گیر میدیم. عزیزم بارها برا ...

منم نگفتم بی محلی ..منم راه کاری ک مامانش بهش داد و دادم ولی اصلا واسش مهم نبود ...فقط مهم بود ک ...