2777
2789
عنوان

پریودی مجردها

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 29 پست
مجبور بوده مریض بودم‌ با مشاوره حل نشد بیماری ارثی از هر دو خانواده😞

الهی بگردم

ارزو میکنم بزودی زمانی برسه که بذاریشون کنار

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
ورزش کن پیاده روی کن هم رو اعصابت تاثیر داره هم وزنت

اینقدر اعصابم بهم ریختس مخصوصا که الان مرحله انتخاب رشته و دانشگاه و ایندمه که دیگه پیاده روی داخلش گمه.

از چاقی کمر و زانو و گردنم مشکل پیدا کرده واقعا زندگی برام سخته مثل به زن پنجاه شست ساله شدم😞😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم ارزو میکنم بزودی زمانی برسه که بذاریشون کنار

دعا کنید برا

نزدیک پونزده ساله قرص میخورم یک بار سه ماه قطع شد داروم که خود دکتر کم کم قطع کرد که اونقدر بهم ریختم که معدل بیست شدم هفده از بهترین مدرسه انداختنم بیرون انضباط بیست شد هفده و ...‌😞

برو ورزش هوازی مثه ایروبیک هروز برو از باشگاه تا خونه ام پیاده روی کن رژیم غذایی ام از دکتر تغذیه بگیر مگه میشه کم نکنی قشنگ ماهی ۵ کیلو کم میکنی تو یکسال ب اون اندام ایده الت میرسی پریودتم تنظیم میشه مطمئن باش

دعا کنید برا  نزدیک پونزده ساله قرص میخورم یک بار سه ماه قطع شد داروم که خود دکتر کم کم قطع کر ...

وای من هیچ وقت یادم نمیره به من دکتر داروی اشتباه داد ۱ ماه کامل داشتم میمردم عقلمم نمیرسید از داروهامه..یعنی مرگو جلوی چشمم دیدم.خفگی احساس مرگ و ضعف و تپش قلب و هرچی بگم کم گفتم با فشار خون پایین

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝

منم تنبلی دارم هر دوسه ماه میشم ک خیلی دردناکه خیلی عذاب میکشم منم چاقموباید وزن کم کنم😭

خواب عزیزم  💘  متاسفم که وقتی بچه بودم ازت بدم میومد😁میخوام بدونی الان عمیقا عاشقتم😍💗تیکر عروسی و لاغریمه...شروع رژیم ۶ اسفند۱۳۹۷...قد ۱۶۸ ...وزن ۷۲ ...هدف اول ۶۸...هدف دوم ۶۴...هدف اخر ۶۰ ...
برو ورزش هوازی مثه ایروبیک هروز برو از باشگاه تا خونه ام پیاده روی کن رژیم غذایی ام از دکتر تغذیه بگ ...

مشکل اینه از چاقی زانوهام آب اورده گردنمم از بس از رو دسواس کار کردم مشکل پیدا کرده تنها ورزشی که میتونم برم شنا هست که اونم زیاد برم تنگی نفسم برمیگرده

توسن تو راحت میتونی وزنت رو بیاری پایین روی پوست وموهم اثرنذاره وزنت روبیار پایین عزیزم همه چیزت اوکی میشه ورزش کن غذای سالم بخور معدت رو با آب وسبزیجات پرکن که گرسنت نشه هروقتم پرخوری عصبی میادسراغت پاشو یه موسیقی بذار برقص یا فیلم ببین باپیاده روی سبک شروع کن اگه نمیتونی بری دکتر تغذیه برو اپلیکیشن کرفس رو دانلود کن ازروی اون رژیم بگیر وزن بالات باعث مشکلات زنانت و جوش صورتت شده تاآخر تابستون کلی وزنت میادپایین بعدمیبینی چقدرروحیت بهترمیشه وازخودت راضی تری یه یاعلی بگو شروع کن حیفه سلامتی وشادابی جوونیته توالان هرچی رو اراده کنی بهش میرسی  برچسب چاقی و افسردگی نچسبون روخودت 

شادزی 
بله تنبلی تخمدان😔 میگن فقط لاغری و نمیشه...

روزی ۴۵ دقیقه پیاده روی با سرعت، که ضربان رو ببره بالا و عرقتو در بیاره، و دم دستتو پر کن از تنقلات کم کالری، هویچ، خیار، گوجه، کاهو، کلم، روزی ده لیوان آب بخور، و پیاده روی رو مثل هوا برای خودت نیاز ضروری باور کن، و تحت هیچشرایطی ترکش نکن

قدم اول رو بردار، من کمکت میکنم

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم

به نظرم بعد از كنكور سريع با يه پزشك مشورت كن و جراحي لاغري انجام بده

تَو اين سن كم

اين وزن زياد 

بسيار اسيب زننده هست دو روز ديگه كه ايشالله دانشجو بشي اين دفعه اعتماد به نفس پايين بخاطر وزن بالا زندگي تحصيليت رو مختل ميكنه 

خيلي زود براي خودت و سلامتيت فكري بكن

تا وقتي چربي هاي شكمي داري تنبلي تخم دان با تَو هست و درست نميشه 

دير بجنبي به خودت مياي ميبيني رگهاي قلبت گرفتن و خداي نكرده هزار مشكل ديگه