2777
2789

انگشتر خرید برام منم سنگین برداشم 

چادرم خرید

ی النگو ام برا روز دختر خرید 

بعد قبلش گف مامانم گفته برا نشون فقط چادر و انگشتر من گفتم ما رسم داریم پارچه ام میبرن 

هی گف مادرش ن و اینا منم گفتم بااااااید بخری اخرم خریدیم پشیمون شدم مامانم میگ کارت زشت بود اون ک د برات النگو ام خرید برا پارچه اینجور نمیکردی ولی من فقط حرصم از حرف مادرش گرف بنظرتون بد بود؟؟

جرئت متفاوت بودن رو داشته باش اين دنيا پره از آدمهاى معمولى...!  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره خیلی زشت بوده

اصن چرا تورو بردن؟؟؟

ما شب خواستگاری گفتن خود عروس خانومم واسه نشون خریدن بیاد گفتم‌من سلیقتونو قبلو دارم هرچی خودتون خریدید

با اینکه بعدش از انگشتره خوشم نمیومد

ولی بنظرم خیلی زشته ادم خودش بره نشونو انتخاب کنه

دیگه واویلاست بگی اینم برام بخر

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
یاعروسایی که واسه عقد وعروسی صفرتا صد خرید میکننم درست نمیدونم انگار تا الان هیچی نداشتن بعد داماد م ...

دقیقا منم خیلی بدم میاد من که موقع عروسی نصف بیشتر اون لیست بلند بالای خواهرشوهرمو نخریدم گفتم خودم دارم

موقع عروسیم همینجوری

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

زیادی زشت بوده کارت😐

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤

ما اصن خرید عروسی به شیوه مرسوم نداشتیم😍مادرشوهرمم از خدا خاسته😁 البته ماهم متقابلن از اون چمدونای داماد و اینا نخریدیم...

برا حلقه خودمون رفتیم فقط سفارش دادیم..کت و شلوار و اینام همینطور...لباس عروسمم خودم و دوستم رفتیم دیدیم...بعد شوهرم اومد پولشو داد🙂

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

کارخیلی خوبی کردی ازاول یادش بده زن گرفت دیگه نبایدمامانم مامانم کنه

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼