2777
2789
عنوان

واقعا نی نی سایت فقط به مشکلات خانوادگی رسیدگی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 23 پست
سلام کسی قبل زایمان روعن کرچک خورده تاثیری داشته؟از چند روز قبل خورده؟چقد طول کشیده بعد از خوردنش در ...

من تجربه زایمان و بارداری ندارم. 

ولی یه جا خوندم یه خانمی به لیوان خورد کامل. تقریبا عصر خورد. شب دردش گرفت 

من تاپیک زدم اولش گفتم بعد خوندن گزارش بزنین ا۲۰ نفر خوندن یه نفر گزارش نزد

دو تا تاپیک زدم که واسه تاپیکم گزارش بزنن ۶۰ نفر دیدن گزارش نزدن

خیلی دلم گرفت به خدا😔

اللهم صل الله محمد و ال محمد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام کسی قبل زایمان روعن کرچک خورده تاثیری داشته؟از چند روز قبل خورده؟چقد طول کشیده بعد از خوردنش در ...

این کارا رو نکن ممکنه بچه بهش حساسیت پیدا کنه یا بچه پی پی کنه 

من تاپیک زدم اولش گفتم بعد خوندن گزارش بزنین ا۲۰ نفر خوندن یه نفر گزارش نزد دو تا تاپیک زدم که واسه ...

اره خیلی بده همه دنبال مطلبای مادرشوهری و خواهرشوهری و جاری ان.من نمیدونم چرا اکثر خانما نمیتونن یکم تو دار باشن و انقد مشکلاتشونو جار میزنن خب مشکلات خصوصی زندگیتون به خودتون مربوطه اینجا به جز اینکه طرفو نفرین کنن و راهکار طلاق و فحش بدن چیز دیگه ای نداره بدتر اشتباه راهنمایی میکنن

هرآنچه را برای خود میپسندی برای دیگران بپسند.
این کارا رو نکن ممکنه بچه بهش حساسیت پیدا کنه یا بچه پی پی کنه 

با شبی یک قاشق یعنی ممکنه این اتفاق بیفته؟

من تجربه زایمان و بارداری ندارم.  ولی یه جا خوندم یه خانمی به لیوان خورد کامل. تقریبا عصر خورد ...

میترسم بخورم دردم نگیره هنوز دو سه روزم مونده تا زایمانم بعد دردسر بشه برا بچه ضرر داشته باشه

ای وای .به منم‌گفته احتمال زیاد سزارینی نمیخوام برا باز شدن دهانه رحم بخورم فقط میخوام بخورم دردام ز ...

اهان ولی حواست باشه روغن کرچک باعث اسهال شدید میشه شکم درد،زیاده روی نکن لطفا خیلی بده اسهال بشی.

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
میترسم بخورم دردم نگیره هنوز دو سه روزم مونده تا زایمانم بعد دردسر بشه برا بچه ضرر داشته باشه

به پزشکت بگو قبلش 

فکر نکنم ولی مشکلی ایجاد کنه چون تو نی نی سایت زیاد دیدم بخورن

با شبی یک قاشق یعنی ممکنه این اتفاق بیفته؟

عزیزم من تجربه ای ندارم ولی یه جا خوندم که خوردن کرچک زعفرون و ..... ممکنه بچه پی پی کنه

از دکتر بپرس

بزار هر وقت وقتش شد خودش بیاد