خب من الان تایپیک زدم سوال کردم در مورد روغن کرچک ینفر یه جواب درست حسابی نیومد بده.خدا نکنه یکی بنویسه مادر شوهرم فلانه صدتا کامنت براش میزارن هزار جور نظر کارشناسانه میدن واقعا که
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من تاپیک زدم اولش گفتم بعد خوندن گزارش بزنین ا۲۰ نفر خوندن یه نفر گزارش نزد دو تا تاپیک زدم که واسه ...
اره خیلی بده همه دنبال مطلبای مادرشوهری و خواهرشوهری و جاری ان.من نمیدونم چرا اکثر خانما نمیتونن یکم تو دار باشن و انقد مشکلاتشونو جار میزنن خب مشکلات خصوصی زندگیتون به خودتون مربوطه اینجا به جز اینکه طرفو نفرین کنن و راهکار طلاق و فحش بدن چیز دیگه ای نداره بدتر اشتباه راهنمایی میکنن
ای وای .به منمگفته احتمال زیاد سزارینی نمیخوام برا باز شدن دهانه رحم بخورم فقط میخوام بخورم دردام ز ...
اهان ولی حواست باشه روغن کرچک باعث اسهال شدید میشه شکم درد،زیاده روی نکن لطفا خیلی بده اسهال بشی.
همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑 (امیرعلی👬امیرسام♡غزال👭نهال) یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑 شاد و عاشقانهداریم در آخر My Religion I'S Humanity