2777
2789

خب من الان تایپیک زدم سوال کردم  در مورد روغن کرچک ینفر یه جواب درست حسابی نیومد بده.خدا نکنه یکی بنویسه مادر شوهرم فلانه صدتا کامنت براش میزارن هزار جور نظر کارشناسانه میدن واقعا که

هرآنچه را برای خود میپسندی برای دیگران بپسند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن کرچک چی؟ بگو عزیزم

سلام کسی قبل زایمان روعن کرچک خورده تاثیری داشته؟از چند روز قبل خورده؟چقد طول کشیده بعد از خوردنش دردتون بگیره.روزی چقدر میخوردین ؟

از خیانت و مادرشوهرو از شوهرم متنفرم تاپیک بزن  درعرض 1ساعت 500تا کامنت میاد برات😂😂

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
سلام کسی قبل زایمان روعن کرچک خورده تاثیری داشته؟از چند روز قبل خورده؟چقد طول کشیده بعد از خوردنش در ...

منم خوردم بعد زایمان اما من باعرض پوزش از هر دو طرف باز شدم 

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
از خیانت و مادرشوهرو از شوهرم متنفرم تاپیک بزن  درعرض 1ساعت 500تا کامنت میاد برات😂😂

والا بقران .من الان موندم چکار کنم بخورم روغن نخورم روزی چقد بخورم تاثیر داره اصلا نداره تو چند روز اثر میزاره.یه نظرخواهی کردم یکنفر جواب داد

سلام کسی قبل زایمان روعن کرچک خورده تاثیری داشته؟از چند روز قبل خورده؟چقد طول کشیده بعد از خوردنش در ...

سلام خانم گل .اول اینکه برای هرکسی متفاوته .یعنی شاید ۱۰نفر آماده زایمان شن یک نفر حالش دگرگون بشه ودردسر شه اینجور چیزا رو از دکتر بپرس که زیر نظرش بودی .بعدم معمولا از تاریخی که سونو میگه ۲روز قبلش میخورن حالا حجم و ایناش دسته خودته که کم بخوری ببینی حالت چطور میشه .برای همونم کسی نظر نمیده یه وقت برات بد باشه عزیزم 

چرا بعد زایمان خوردی؟

من یبوست داشتم عزیزمو 3قاشق داد بهم اصلا بهم نساخت

چرا بعد زایمان خوردی؟

بله بعد زایمان خوردم من سزارین شدم یبوست داشتم 

سلام خانم گل .اول اینکه برای هرکسی متفاوته .یعنی شاید ۱۰نفر آماده زایمان شن یک نفر حالش دگرگون بشه و ...

ممنون عزیزم.دکترم گفت شبی یک قاشق بخور عیب نداره دردات شروع میشه.دیشب یک قاشق خوردم دردام شروع نشد تو اینترنت خوندم نوشته بود بعد ۲۴ساعت دردات شروع میشه .فعلا که دوازده ساعت گذشته هیچ خبری از درد نیست.سه روز دیگه  مونده تا زایمانم تاریخ دکتر و سنو.حالا نمیدونم الانم میتونم دوباره یک قاشق بخورم شبم بخورم یانه 

من یبوست داشتم عزیزمو 3قاشق داد بهم اصلا بهم نساخت

ای وای .به منم‌گفته احتمال زیاد سزارینی نمیخوام برا باز شدن دهانه رحم بخورم فقط میخوام بخورم دردام زودتر شروع بشه 

ممنون عزیزم.دکترم گفت شبی یک قاشق بخور عیب نداره دردات شروع میشه.دیشب یک قاشق خوردم دردام شروع نشد ت ...

همونی که گفته انجام بده اگر اتفاقی نیفتاد خب مهم نیست .بلاخره یکی دو روز اینور اونور میشه ..ان شاالله بسلامتی زایمان میکنی عزیزم نگران هیچی نباش همه چی خوب پیش میره 

همونی که گفته انجام بده اگر اتفاقی نیفتاد خب مهم نیست .بلاخره یکی دو روز اینور اونور میشه ..ان شاالل ...

فردا تولدمه دلم میخواست فردا دردم بگیره برم بیمارستان .گفتم شاید این روغن کارساز باشه