2777
2789
عنوان

انحراف بینی

174 بازدید | 3 پست

سلام من انحراف بینی دارم 4 روز دیگه میخوام عمل کنم ولی خیلی استرس دارم میترسم درد داشته باشه لطفا بگید عمل بینی چجوریه درد داره؟ چند روز طول میکشه تا خوب بشه؟

عزیزم پیش کی عمل میکنید؟ برادر منم مشکل شمارو داشت پیش دکتر خوانساری نیا عمل کرد کاملا مشکلش برطرف شده ایشون جراح زیبایی و متخصص گوش و حلق و بینی هستن
این پیج اینستاشون هم شماره هم نمونه کاراشون داخلش
آدرس مطب شون تهران فلکه دوم صادقیه ، بلوار آیت الله کاشانی ، نبش گلستان شمالی (ساختمان پزشکان) ، پلاک 9 ، بلوک 3 ، واحد 5

نمیبخشمت.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا استرس نداشته باش، منم انحراف بینی شدید داشتم اوضام خیلی خراب بود ولی خداروشکر با کمک دکتر جعفری راحت شدم، من حدود 5 ماه پیش عمل کردم، عمل راحتی بود ولی بعدش باید کلی استراحت کنی