2777
2789
عنوان

دلم خواب ميخواد😴😴😴

69 بازدید | 16 پست

دلم ميخواد بخوام تا وقايمه خودم بيدار بشم نه كه با صدا بيدار بشم حالا يك ساعت يا يك روز 😭😭😭

پسرم از بس نيم ساعت نيم ساعت بيدار ميشه گريه ميكنه شير بخوره كلافه شدم خواب و استراحت ندارم اصن😐😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز اول راهی خواهرممممم!کجاشو دیدی

من سلطان خواب بودم تو زندگیم الان دخترم کاری باهام کرده که بگه پ من پریدم از خواب و خداروشکر عادت کردم.الکی که نمیگت بهشت زیر پای ماهاست  

بي شک مظلوم ترين فرد تاريخ استآنکه شب ها يک تنه،بدون سلاح،با يک لشکر دلتنگی میجنگد...!
هنوز اول راهی خواهرممممم!کجاشو دیدی من سلطان خواب بودم تو زندگیم الان دخترم کاری باهام کرده که بگه ...

من از اولم خوابم سبك بود ولي الان ديگه داغون، دلم ي خواب سير ميخواد😩

من از اولم خوابم سبك بود ولي الان ديگه داغون، دلم ي خواب سير ميخواد😩

دمنوشای ارام بخش بخور روی کیفت خولبت تاثیر داره.اگه با استرس و ترس اینکه الان بیدار میشه شیر میخواد بخوابی بیشتر نریض میشی و این خوابتم بهت نمیچسبه گل گاوزبون و بهار نارنج و اسطخدوس و گلاب عالین!!!!!

بي شک مظلوم ترين فرد تاريخ استآنکه شب ها يک تنه،بدون سلاح،با يک لشکر دلتنگی میجنگد...!