2777
2789
عنوان

❤داستان زندگی دردناک پدر من❤

| مشاهده متن کامل بحث + 5821 بازدید | 127 پست
عزیزم اول افرین بهت که این چنین تاپیک زیبایی زدی و احترام به وقت همه گذاشتی🌹 و افرین به پدر مادر ن ...

خواهش میکنم گلم وظیفم بود😍 نظر لطفته گلم خوبی از خودتونه

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
زندگی همینه نازنین با تموم سختی ها و آسونیا، با شیرینی ها و تلخی ها. میگذره و میره و خاطراتش میمونه ...

اره کاملا درسته عزیزدلم ممنونم مهربون😍😍😍😍😍😍

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه عجیب ولی وقتی همه چیز خوب باشه آدم زن و بچه هاشو بی خیال شه بره خیلیه ها نمیتونم درک کنم اونم کسی ...

منظورت شوهرش و بچه هاشه😁 خیلی عجیبه میدونم. هرموقه به پدرم میگم میگه الان چندین ساله از اون موضوع میگذره و من هیچوقت نفهمیدم کجای کارم اشتباه بود. وقتی بهش میگم خب گولش زدن میگه خودش قابلیتشو داشت وگرنه زن یا مرد اگه واااقعا پاک باشن هیچوقت چنین کاری نمیکنن چطور من هیچوقت نگاه چپ به دخترای اون پیرزنه نکردم

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
اره عزیزم یعنی زن اولش، خواهرمو با خودش برده بود اما داداشمو گذاشته بود پیش عموم

اها نگفتی دختر هم داشتن 

خدا به مامانت خیر بده ..و امیدوارم نتیجه کار خیرش رو توی خوشبختی شما ببینه

ولی خواهرو برادرت خیلی نمک نشناسن 

کریستینا68هستم.به دلیلی که من بی اطلاع هستم کاربری قبلیم تعلیق شده😊
اها نگفتی دختر هم داشتن  خدا به مامانت خیر بده ..و امیدوارم نتیجه کار خیرش رو توی خوشبختی شما ...

گفتم قربونت برم که اولش خواهرم به دنیا اومد بعدش برادرم. مرررسی عزیزدلم. اره واقعا. اشکالی نداره عادی شده انقد همه جواب خوبیارو با بدی دادن. ایشالله خوششون باشه

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎