2777
2789
عنوان

بیاین چالش😍😍😍😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه مجرد هام یه چالش داریم

به داداشاتون یا دوست پسراتون یا باباهاتون پیام بدین  سر راه واستون مانگامونگول  بنفش بگیره بیاره

اگ گفتن چیه بگین یه میوست 😂😂

لیست اموال من:😍دخترم❤

واییی خدا چقد خندیدم فرستادم واسه همسرم 

ببینم نکته رو میگیرید 

زنگ زد میگه راسته میگم ظاهرا مثبته میگه با من شوخی نکن قلبم داره وایمسه منم هی میخندیدم میگه من خودم میدونم ماه قبل پر یود بودی اذیت نکن خلاصه بعد از کلی اذیت گفتم شوخی بود 

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم     
واییی خدا چقد خندیدم فرستادم واسه همسرم  ببینم نکته رو میگیرید  زنگ زد میگه راسته میگم ظ ...

اسکرین شات فرستادی😅😅😅

بدبختی اینه شوهرم اینقدر دقیقه تاریخ پریمو از خودم بهتر میدونه، حتی ممکنه بگه عکسو کجا انداختی ما خونمون نداریم همچین چیژی😂😂😂😂😂

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)
اسکرین شات فرستادی😅😅😅 بدبختی اینه شوهرم اینقدر دقیقه تاریخ پریمو از خودم بهتر میدونه، حتی ممکنه ...

اره😁😁😁😁😂😂😂 

میگه چی میگی ماکان هنوز حرف نمیزنه راه نیوفتاده این دیگه چی میگه آبرومون میره من هزارتا درگیری ذهنی دارم همینم مونده حامله باشی 

بعد از کلی خندیدن گفتم شوخی کردم میگه خداروشکر گفتم ینی عکسو ندیدی میگه انقد شکه شدم اصلا نگا نکردم ببینم چیه 

😂😂😂

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم