2777
2789
عنوان

سیر با من چه کرد....نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 44 پست
عزیزم سیر ترشحات آبکی می‌کنه می‌ریزه بیرون ده دقیقه خیلی تاثیر نمی‌ذاره...

من قبل بارداریم استفاده میکردم دقیقا اینجوری بود که شما میکین..ولی این دفعه خیلی عجیبه...به خاطر همینم هست که نگرانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیر رو پوست گرفتم یه نخ وسوزن از وسطش رد کردم گره زدم .با نخ بلند ...سیر رو گذاشتم داخل یکم اولش سوخت بعدش خوب شد ده دقیقه بعد در آوردم گفتم شاید باردارم خطرناک باشه

نگران نباش هیچی نمیشه.سیرتغییری نکرده بود؟نسوختی؟کامل لطقا بگو منم بعداا تست کنم

عزیزم نمیسوزونه اصلا اگه عفونت داشته باشی....یه حبه سیر پوست بگیر بشور با نخ و سوزن از وسط رد کن گره بزن نخشو بلند بگیرا...بعد بذار تو واژنت یه شب تا صبح یا اگه تو روز میزاری تا وقتی بری دسشویی خیلی آروم نخشو بکشی میاد بیرون راحته...

خوب برام عجیبه میگم یعنی بع همین ده دقیقه اینهمه تاثیر گذاشت...میگم شاید ظاهر قضیه حل شده باطنش نمید ...

عزیزم نگران نشو ایشالامشکلی پیش نمیاد

منم یه شب  تا صب گذاشتم بهتر شدن ولی قطعی حل نشده