2777
2789
عنوان

نحوه تمیز کردن گاز صفحه ای شیشه ای

34889 بازدید | 29 پست

اونایی که گاز شیشه ای دارید درد ودلاتون رو میدونم چون خودمم کشیدم😂

خب،اول ازهمه چدنای گاز رو برمیداریم و با اب و مایع ظرفشویی دورتو حسابی میشوریم،

بعد از اسپری اشپزخونه سیف، رو گاز اسپری میکنیم و با اسکاچ نرم کمی مرطوب کامل گاز رو تمیز میکنیم و بعد دیوار اطراف گاز رو همینجور تمیز میکنیم بعدش با یه دستمال مرطوب کف ها و کثیفیها رک برمیداریم،سپس با شیشه پاک کن گلرنگ که اصلا ردی ازش نمیمونه و یه دستمال جادویی تمیز مجددا دستمال میکشیم و بعد از تمیزی و شفافیت گازمون لذت میبریم😍😎

اون گل رو کتری هم بدلیل مسائل امنیتی گذاشتم😂🤣

رَبَّنا هَب لَنا مِن ذُرّیَتِنا قُرَّه اَعیُن😇

مث من خحخخخ

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما داستان داری مث اینکه با گازت

یا یه پیام تبلیغاتی دادی، نمیدونم!؟

من سه ساله صفحه شیشه ای دارم ، هیچکدوم از این داستانها هم نیس.

چدنهاشو با ظرفا میذارم توو ماشین ظرفشویی.

صفحشم اگه چرب باشه با چن قطره ریکا و اسکاچ کاموایی، میکشم چربی میره بعد هم دستمال خیس میکشم ، تمام، پنج دقیقه هم نمیشه.

اگرم چرب نباشه که دستمال رو با آب لوله یا آب داغ کتری که اغلب روو گازه، مرطوب میکنم میکشم روش، تمام.

دلواپسِ فرشته هام...🌠

منم بعد از هربار آشپزی با اسکاچ کفی گازمو تمیز میکنم بعد با یه دستمال دیگه و شیشه پاک کن برق میندازمش

چدن گازمو فقط نمی دونم چیکار کنم تا خوب تمیز شه؟! 😥

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
شما داستان داری مث اینکه با گازت یا یه پیام تبلیغاتی دادی، نمیدونم!؟ من سه ساله صفحه شیشه ای دارم ...

اره خیلی اذیت میکنه و قبلا سخت پاک میشد اما الان ازینا استفاده میکنم راحتم خیلی کلا ۵ دقیقه نمیشه،نبابا خواهر چ تبلیغاتی،انقدر خودم درگیر بودم و دغدغه ام بود فکرکردم شاید بقیه هم بدونن خوشحال میشن،

اخه مستاجریم و گاز از اول برا خودم نبوده که مراقبش باشم و تمیز بمونه

منم بعد از هربار آشپزی با اسکاچ کفی گازمو تمیز میکنم بعد با یه دستمال دیگه و شیشه پاک کن برق میندازم ...

بچه ها میگن لوله بازکن صاف

من خودم امتحان نکردم اینو

فقط زودبزود که چرب میشه میشورمشون

هرچندوقت یبارم میزارم یه شب تو سرکه و جوش شیرین بمونه

استیلش داستان میشه. شیشه ای بهتره

جدی؟

من میخواستم در اینده برا خونه خودم استیل بگیرم که🙄

بچه ها اجاق گاز بهتره یا ازین صفحه ای ها؟ 

برا جهیزیه گاز رو شوهرم باید میداد،من خودم اجاق گاز گرفته بودم سر وسیله هام، دیگه اومدیم طبقه بالا پدرشوهرم اینا،این گاز رو داشتن، ماهم اون اجاق گاز رو همونجوری فروختیم، مادرشوهرم گفت هرموقع رفتید خونه خودتون ما براتون گاز میگیریم،امیدوارم یادشون نرفته باشه😟

آخ آخ درد دل منو گفتی😩😩ینی پییییر شدم سر این گاز

مخصوصا چدناش که تمیز نمیشن

منن دقیقا عین تو مرحله هارو میرم😂😁بعدش که برق میوفته دیگه دلم نمیاد روش غذا بپزم😄😄یبار انقدر تمیز شد شوهرم گفت رو این غذا نمیپزیا خییلی تمیزه حیفه کثیف بشه😂😂😅منم که از خدام رو پیک نیک پختم😬🙊

دختر نازم ۱۳ آذر ماه ۱۳۹۹ میاد بغلمون😍👨‍👩‍👧❤🍃🎀🎉