2777
2789
عنوان

باردارب

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای دلت مهربونت عزیزم پس برم از بدم؟

حتما حتما پاشو لباستو بپوش دست اقاتو بگیر وباهم برید ازمایشگاه گلم 💑.بعدشم بیا اینجا عکس برگه ازمایشو بفرست برا ما تا انریژیمون چند برابر بشه.برامنو بقیه هم دعا کن من 4ساله الان منتظرم عزیزم.اسمم عاطفه است 

میشه برای مامان شدن هرکسی ک منتظره صلوات بفرستی 😍🙏 
حتما حتما پاشو لباستو بپوش دست اقاتو بگیر وباهم برید ازمایشگاه گلم 💑.بعدشم بیا اینجا عکس برگه ازمای ...

عاطفه جان انشالله که به زودی جواب بگیری میدونم خیلی سخته تحمل کردن هر بار امیدواربشیم ولی اخرش ناامید مطمعن باش  خدا بزرگه 

حتما حتما پاشو لباستو بپوش دست اقاتو بگیر وباهم برید ازمایشگاه گلم 💑.بعدشم بیا اینجا عکس برگه ازمای ...

چشم حتما میفرستم اقامون نمیدونه هنوز🙈🙈🙈

عاطفه جان انشالله که به زودی جواب بگیری میدونم خیلی سخته تحمل کردن هر بار امیدواربشیم ولی اخرش ناامی ...

منتظریم همگی ک با خبرای خوب برگردی پاشو گوشیو بزار زمین بدو عجله کن 😍😍😍🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

میشه برای مامان شدن هرکسی ک منتظره صلوات بفرستی 😍🙏 
منتظریم همگی ک با خبرای خوب برگردی پاشو گوشیو بزار زمین بدو عجله کن 😍😍😍🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

باشه گلم من برم حاضر شم حتما میام جوابومیگم دعام کنین تروخدا ناامید نشم😘😘😘

یه سال و نیمه که تواقدامم پلی کیستیک بودم این ماه هم برای اولین بار امپول زدم قبلا هم کلومفین و لترو ...

ای جانم خداروشکر هزاااار مرتبه،خیلی خیلی مراقب خودت باش یه دکتر خوب پیدا کن و تحت نظر باش،سه ماه اولتو حسابی مراعات کن این سه ماهه اول خیلی مهمه،تغذیه و اب بدنت همیشه میزوون باشه ان شا الله راحت و اسون این ۹ماه سپری شه و بیاد تو بغلت

تو این لحظه های شاد برا من و همه منتظرا دعا کن از عمق وجودت💓🚼😍

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.