2777
2789
عنوان

بازم درس زندگی

115 بازدید | 5 پست

سلام 

حتما شنیدید که میگن پشت هر مرد موفق یه خانم هستش که تشویقش میکنه و پشتش هست

یکم تامل کنید شاید معکوس این حرف هم درست باشه!!!!!!

🔹 پس سعی کنین در شرایط های حساس وتصمیم گیری ها و تجربه های کاری  همیشه مشوق همسرتون باشین 

تا مسیر پیشرفت رو خیلی به سرعت طی کنین

﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند

والا خیلی از مردا موقع نداری شون زن شون پشت شونه 

وقتی پولدار میشن فیل شون یاد هندوستان می کنه 

همون بهتر که پشت شون نباشن

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

والا خیلی از مردا موقع نداری شون زن شون پشت شونه  وقتی پولدار میشن قبل شون یاد هندوستان می کنه ...

از این که جمع نبستین سپاسگزارم 

﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این که جمع نبستین سپاسگزارم 

😐

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

من شدیدا پشت همسرم هستم..ی کارپیمانکاری شروع کرده..منم شاغلم..پولاشو همرو اونحا خرج میکنه..منم گفتم نگران نباش تواین ۵ماه من تمام خرج خونه رومیدم..اونم قول داده ماشینمو عوض کنه بعد تمام شدن کارش😉

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
من شدیدا پشت همسرم هستم..ی کارپیمانکاری شروع کرده..منم شاغلم..پولاشو همرو اونحا خرج میکنه..منم گفتم ...

قطعا با وجود شما موفق خواهد شد