الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان یک سال که ندیدمشون. هر روز دارم براشون غصه میخورم.غصه درد پای مامانم.گرفتاری های زندگیشون لحظاتی که پیششون نیستم.قدر مدر و مادراتون رو بدونین. بعد از خدا غمخوارمون اونان خیلی دلم براشون تنگشده هر وقت از پیششون برمیگردم میگم خدایا آخرین باری نباشه که میبینمشون. خیلی دلم تنگشده براشوووون 😭😭😭
من با دستهای پینه بسته شما قد کشیدم امیدوارم بتونم براتون بهترن بچه دنیا باشم حلالم کنین.لطفا کسی که متن منو میخونه برای بیماری پدر دعا کنید 😢😢😢التماس دعا
خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
من جدیدا خیلی با مامانم بد رفتار میکنم اخه همسایشونم داداشام خیلی اذیت میکنن هرروز از صبح تا شب میاد واسم درد ودل میکنه هیچوقت خوشحال نیست من پیر شدم افسرده شدم قرص پروپرانول میخورم میگم بسه دیگه خسته شدم ناراحت میشه .فقط بفکر پسراشه .داداشامم هر مشکلی دارن به من میگن مالی یا روحی وروانی ولی اگر من بمیرم یه حالی ازم نمیپرسن .ببخشید استارتر جون دلم پر بود
مامان عزیزتر از جونم همه دینامو.بپات بریزم بازم کمه شرمندتم خیلی جاها به حرفت گوش ندادم، تو عشق بزرگ زندگی منی ❤❤❤عاشقتم از نفس هام بیشتر محتاجتم، از روحم بهم نزدیکتری قلبم رو به تسخیر خودت در آوردی عشق من یه حس نابی بهت دارم حسی که با هیچ کس نمیشه هیچ جا تجربه کرد 💞💕💖💗دوستت دارم عشق ابدی من ، از خدا میخام اتم اتم وجودم ذوب بشه تا به تو تقدیمش کنم ،دستت رو میبوسم عشق من ❤
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی