2777
2789
عنوان

تقدیر از پدر و مادراتون

142 بازدید | 21 پست

سلام دوستان عزیزم 

لطفا جملات زیبای قدردانی خودتون رو واسه پدر و مادر عزیزتون بنویسید...

این تاپیک رو تقدیم می کنم به همه ی پدرها و مادرها...

لطفا با عشق و از عمق وجودتون و با تمام احساس بنویسید...

دوستان عزیزم ممنونم از همه 

Not _yet

شرمنده تونم که گاهی واسه تون دخترخوبی نبودم

شما بهترین پدر و مادردنیایین❤️

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یک سال که ندیدمشون. هر روز دارم براشون غصه میخورم.غصه درد پای مامانم.گرفتاری های زندگیشون لحظاتی که پیششون نیستم.قدر مدر و مادراتون رو بدونین. بعد از خدا غمخوارمون اونان خیلی دلم براشون تنگ‌شده هر وقت از پیششون برمیگردم میگم خدایا آخرین باری نباشه که میبینمشون. خیلی دلم تنگ‌شده براشوووون 😭😭😭

پدر  یه زمونی مریض شدی اول جوانی نه ما از پدر چیزی فهمیدیم نه تو از زندگی چیزی متوجه شدی مادرمم توام از جوونی چیزی متوجه نشدی چی بگم خدا

خدایا مصلحتتو شکر تا اینجا هوامونو داشتی از این به بعدم داشته باش که جز تو امیدی نداریم

اللهم عجل ولیک الفرج ان شـــاءالله

من با دستهای پینه بسته شما قد کشیدم امیدوارم بتونم براتون بهترن بچه دنیا باشم حلالم کنین.لطفا کسی که متن منو میخونه برای بیماری پدر دعا کنید 😢😢😢التماس دعا

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.

مامان بابا جونم دیوانه وار عاشقتونم 

خیلی دلم براتون تنگ شده😢

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

من جدیدا خیلی با مامانم بد رفتار میکنم اخه همسایشونم داداشام خیلی اذیت میکنن هرروز از صبح تا شب میاد واسم درد ودل میکنه هیچوقت خوشحال نیست من پیر شدم افسرده شدم قرص پروپرانول میخورم میگم بسه دیگه خسته شدم ناراحت میشه .فقط بفکر پسراشه .داداشامم هر مشکلی دارن به من میگن مالی یا روحی وروانی ولی اگر من بمیرم یه حالی ازم نمیپرسن .ببخشید استارتر جون دلم پر بود 

مامان عزیزتر از جونم همه دینامو.بپات بریزم بازم کمه شرمندتم خیلی جاها به حرفت گوش ندادم، تو عشق بزرگ زندگی منی ❤❤❤عاشقتم از نفس هام بیشتر محتاجتم، از روحم بهم نزدیکتری قلبم رو به تسخیر خودت در آوردی عشق من یه حس نابی بهت دارم حسی که با هیچ کس نمیشه هیچ جا تجربه کرد 💞💕💖💗دوستت دارم عشق ابدی من ، از خدا میخام اتم اتم وجودم ذوب بشه تا به تو تقدیمش کنم ،دستت رو میبوسم عشق من ❤

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بابای عزیزم  دستت رو میبوسم دوست دارم ❤

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

من جدیدا خیلی با مامانم بد رفتار میکنم اخه همسایشونم داداشام خیلی اذیت میکنن هرروز از صبح تا شب میاد ...

عزیزمهربونم انشاالله که درست میشه غصه نخور ممنون ک نظر دادی گلم

Not _yet