2777
2789
عنوان

مریضم منو کتک زد 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 4152 بازدید | 177 پست
استارتر جدی اگه کارت باعث میشه تو زندگیت خوشحال نباشی عوصش کن

نه من خیلی خیلی کارمو دوست دارم

بیش از ۱۰ ساله پرستارم و اولین باره کتک خوردم

اگه نتونم ادامه بدم فقط بخشمو تغییر میدم نه کارمو

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
اسی اونجا الان ساعت چنده ؟ ببخشید من سوالای متفرقه برام پیش میاد

۱۲:۳۰ شب 

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر اونجا هم رو دیوار زده هرگونه برخورد با کادر درمان فلان است و فلان؟

متوجه نشدم؟ فلان چی هست؟

متوجه نشدم؟ فلان چی هست؟

اینجا مثلا زده هرگونه برخورد با کادر درمانی مجازات دارد و اینا

فردوسی بزرگ سی سال زحمت کشید تا زبان پارسی را زنده نگه دارد؛ ولی امروز مردم در ارامگاه او فاتحه عربی میخوانند.
عه اینجا ساعت سه نصفه شب

بله خیلی دیره ببخشین اعصاب شما روهم ریختم بهم این وقت شب

وای نه

مریضا هر بلایی سر ما بیارن ما حق نداریم خشونت داشته باشیم 

منم زنم اونم مرد قدرت بدنیش ۵ برابر من بود 

نمیتونستم مهارش کنم بدیش این بود 

ضمنا در ایران هم برای بیماران مشابه روانی یا اعصاب چنین مجازاتی قائل نمیشن 

نه بابا این چه حرفیه گفتی تازه اومدم خونه گفتم نکنه اونجا ساعت سه شیفت رو تحویل میدن

نه ۱۰ شب تمام میکنیم

ماشالا بچه ها ساعت سه نصفه شبم انرژی برا دعوا کردن دارین شما که ایقد خشونت درونتون هس کیسه بوکس بخرین انرژیتون رو تخلیه کنین بعد گوشی بگیرین دستتون.تا به من حمله ی انتحاری نشده برم بخوابم شب بخیر همگی😂

بله درک میکنم ایران حقوق پرستارها کم   مسولیتشون ده برابر ماست  حق میدم کمی منم ب ...

نه عزیزم متوجه منظورم نشدید دقیق برعکسشو میگم تو ایران بهیاره وهمراه مریض 

پرستار فقط قبل دکتر میاد میگه من فلانی هستم پیش دکتر اسم منو بگید یعنی از حرسم منفجر میشدم دادمیزد سر خانمای مسن اسممو یاد بگیرید جلو دکتر بگید وگرنه عمل نمیکنن  حالا اصلا نیومده بود سر بزنه

فشارکار؟؟😐😐  فشار کار واسه کارگریه که با تحصیلات همسطح اون پرستار وحتی بیشتر نصف نصف اونم حقوق نمیگیره وبا ساعت کاری بیشتر 😐😐

نمیگم همشون ولی نصف بیشتر این مدلین متاسفانه،سه تا بیمارستان مختلفاچ که کارشون هم باهم فرق میکرد ولی رفتار پرستار رو مثل هم دیدم بد بد بد 

ماشالا بچه ها ساعت سه نصفه شبم انرژی برا دعوا کردن دارین شما که ایقد خشونت درونتون هس کیسه بوکس بخری ...

شب بخیر 😃🥰