deniz1 مدیر عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 6916 عنوان بچه ها کسی بوده با شکم بند لاغر شده باشه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 36413 بازدید | 40 پست من شرایط باشگاه رفتن ندارم اگه حتی یکمم تاثیر داره بگین بخرم ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐 1398/04/13 | 02:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باران_سرد عضویت: 1395/12/23 تعداد پست: 19918 اینا باعث چربی سوزی نمی شن. باعث عرق کردن می شن. اونم ربطی به چربیا نداره. بیخودی خودتو اذیت نکن. زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
deniz1 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 6916 اینا باعث چربی سوزی نمی شن. باعث عرق کردن می شن. اونم ربطی به چربیا نداره. بیخودی خودتو اذیت نکن. مرسی عزیزم ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐
deniz1 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 6916 اگر ورزش درست باشه شکم زودی میره عزیزم من فقط میخوام شکمو پهلوم اب شه بقیه جاهام اوکیه چیکار کنم؟ ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐
توت۰فرنگی۰ عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 10984 اگر ورزش درست باشه شکم زودی میره چربی شکم مقاوم تره! تا چربی کتف و بازو و رون و... 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
سمانهههه عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 4111 عزیزم من فقط میخوام شکمو پهلوم اب شه بقیه جاهام اوکیه چیکار کنم؟ اگر نمیتونی باشگاه بری تو خونه نرمش کن ولی اول بدنتو گرم کن حتما حتماالبته من اصلا ورزش تو خونه رو قبول ندارمکربوهیدرات کم و پروتین بالا من کاربر قدیمی هستم بسته بودم دوباره اومدم
توت۰فرنگی۰ عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 10984 اخه من چاق نیسم فقط شکم دارم بقیه جاهام راضیم نمیخوام لاغر شه دوس داشتم فقط شکممو اب کنم 😂 ... حلقه ی هولاهوپ بخر روزی ربع ساعت بزن! وزنش هم زیر یک کیلو باشه 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
سپید۲ عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 839 من مربی باشگاهم تاثیر که نداره هیچ کلیه هاتم داغون میکنه گن خوبه بعد زایمان ولی شکم بند اصلا حلقه زدن چی؟من ۲۰ دقیقه ایروبیک و۱۰ دقیقه حلقه میزنم بنظرتون خوبه؟
سمانهههه عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 4111 چربی شکم مقاوم تره! تا چربی کتف و بازو و رون و... اتفاقا چربی بازو و کتف مقاوم ترهالبته بستگی به ورزشت داره درست باشه شکم زود میره من کاربر قدیمی هستم بسته بودم دوباره اومدم
سمانهههه عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 4111 حلقه زدن چی؟من ۲۰ دقیقه ایروبیک و۱۰ دقیقه حلقه میزنم بنظرتون خوبه؟ من خودم حلقه رو دوست ندارم البته با هوازی قاطی بشه خوبه و صد در صد بدن گرم بشه ایروبیکم ب نیست از نظر من سوسول بازیه ولی خوبه من کاربر قدیمی هستم بسته بودم دوباره اومدم
deniz1 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 6916 حلقه ی هولاهوپ بخر روزی ربع ساعت بزن! وزنش هم زیر یک کیلو باشه ممنون ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐
رزا۷۲۷۲ عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 4360 مربی منم میگفت تاثیری نداره و برعکس باعث فشار زیاد تو اندامهای داخلی میشه،اگه شرایط باشگاه رفتن نداری حداقل روزی نیم ساعت پیاده روی کن
سپید۲ عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 839 من خودم حلقه رو دوست ندارم البته با هوازی قاطی بشه خوبه و صد در صد بدن گرم بشه ایروبیک ... من فقط میخوام پهلو وشکمم لاغر باشه همین بنظرتون چه ورزشی خوبه؟
سمانهههه عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 4111 من فقط میخوام پهلو وشکمم لاغر باشه همین بنظرتون چه ورزشی خوبه؟ اگر بری باشکاه من تی ار ایکسو پیشنهاد میدم من کاربر قدیمی هستم بسته بودم دوباره اومدم
deniz1 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 6916 مربی منم میگفت تاثیری نداره و برعکس باعث فشار زیاد تو اندامهای داخلی میشه،اگه شرایط باشگاه رفتن ندار ... کلا مشکل من اینه نمیتونم بیرون برم تازه اثاث کشی کردیم اینجا نمیدونم شوهرم چی دیده میگه اینجا بیرون نرو خواهرمم میگف اینجا بده ها ولی چیکار میکردیم پولمون به اینجا رسید😔 ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐
deniz1 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 6916 اگر بری باشکاه من تی ار ایکسو پیشنهاد میدم Trx اره خیلی خوبه کار کردم ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐