من ۳ساله ک عروسی کردم اوایل ازدواجم همه چی خوب بود ینی عالی بود بعد یه مدت یکم اوضاع مالیمون ریخت بهم وام گرفتیم طلا فروختیم و خودمونو درگیر قسط و بدهی کردیم الان خیلیییی بدهکاریم جوری ک تموم حقوق شوهرم میره برای قسط،حالا برادر شوهرم تو کارش خیلی پیشرفت کرده خوشحالم براش ولی یکممم ناراحتم ک چرا با اینکه شوهرم بزرگتره و سابقه کاریش بیشتره وضع اون ازما بهتره یه پسرعموهم داره شوهرم ک همکارن و اونم سابقه ی کاریش کمتراز شوهرم اخر ماه عروسیشه خونه خریدن و ماشینشونم ازما بهتره☹☹☹☹حسود نیستم بخدا ولی پیش خودم میگم چرا خدا ی نگاهیم ب ما نمیکنه شوهرم همش سرکاره اصلاااااا استراحت نداره طفلی ولی نمیدونم چرا همش درجا میزنیم
دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایککنه منم صلوات میفرستم براش🍀
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا اینجوری شده اوضاع شوهرمن از ساعت ۶صب تا ۱۱شب یکسره کار میکنه
چی بگم والا
ولی خوب در کل مقایسه نکن این دوره ها برای همه اس فقط هم فامیل نیستن که بهترن و بالاترن خیلی های دیگه هم وضعیت خوبی دارن حالا دو تا دونه هم از فامیل ما خوش باشن دنیا که همه رقمه بد میگذره