2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید یکم دلداربم بدین

197 بازدید | 17 پست

من ۳ساله ک عروسی کردم اوایل ازدواجم همه چی خوب بود ینی عالی بود بعد یه مدت یکم اوضاع مالیمون ریخت بهم وام گرفتیم طلا فروختیم و خودمونو درگیر قسط و بدهی کردیم الان خیلیییی بدهکاریم جوری ک تموم حقوق شوهرم میره برای قسط،حالا برادر شوهرم تو کارش خیلی پیشرفت کرده خوشحالم براش ولی یکممم ناراحتم ک چرا با اینکه شوهرم بزرگتره و سابقه کاریش بیشتره وضع اون ازما بهتره یه پسرعموهم داره شوهرم ک همکارن و اونم سابقه ی کاریش کمتراز شوهرم اخر ماه عروسیشه خونه خریدن و ماشینشونم ازما بهتره☹☹☹☹حسود نیستم بخدا ولی پیش خودم میگم چرا خدا ی نگاهیم ب ما نمیکنه شوهرم همش سرکاره اصلاااااا استراحت نداره طفلی ولی نمیدونم چرا همش درجا میزنیم

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

بالاخره توزندگی مشکل هست شمابایدپشت شوهرت باشی بهش روحیه بدی باکسی خودتونومقایسه نکنیداین بیشترازهمه ادمواذیت میکنه

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم وضعم مثل شماست بااین تفاوت که امروز شوهرم از کارش اخراجم شد .حالا موندم با یه بچه کوچیک چه کنم ؟😭😭😭😭😭

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
ما نیز درآمدمون برکت نداره

چرا اینجوری شده اوضاع شوهرمن از ساعت ۶صب تا ۱۱شب یکسره کار میکنه

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

بالاخره توزندگی مشکل هست شمابایدپشت شوهرت باشی بهش روحیه بدی باکسی خودتونومقایسه نکنیداین بیشترازهمه ...

نمیدونم این چ اخلاق گندیه ک من دارم همش مقایسه میکنم

منم وضعم مثل شماست بااین تفاوت که امروز شوهرم از کارش اخراجم شد .حالا موندم با یه بچه کوچیک چه کنم ؟ ...

ای وای چ بد خدا کمکتون کنه ان شاءالله یه شغل خوب پیدا میکنه

نمیدونم این چ اخلاق گندیه ک من دارم همش مقایسه میکنم

اصلامقایسه نکن عزیزم شایداوناوضعشون  ازشمابهترباشه ولی یه مشکل دیگه توزندگیشون دارن ماهافقط داریم ظاهررومیبینیم

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
مقایسه کنی بیچاره شدیا....بچسب به زندگی خودت وسعی کن باهمین اوضاع دل شوهرتو گرم نگهداری وشاد اگه تون ...

به روی شوهرم اصلاااااا نمیارم چون میدونم تلاششو میکنه و نمیزاره من کمبودی داشته باشم ولی خود خوری میکنم 

چرا اینجوری شده اوضاع شوهرمن از ساعت ۶صب تا ۱۱شب یکسره کار میکنه

چی بگم والا 

ولی خوب در کل مقایسه نکن این دوره ها برای همه اس فقط هم فامیل نیستن که بهترن و بالاترن خیلی های دیگه هم وضعیت خوبی دارن حالا دو تا دونه هم از فامیل ما خوش باشن دنیا که همه رقمه بد میگذره

اصلامقایسه نکن عزیزم شایداوناوضعشون  ازشمابهترباشه ولی یه مشکل دیگه توزندگیشون دارن ماهافقط دار ...

اره اینم هس...ولی چرا خدا برا بعضیا همینجوری همه چیزو اوکی میکنه اونوقت بعضیام مث ما همش باید منتظر معجره باشیم