2777
2789

سلام بتام دوشنبه شونزده بود بعدش  امشبم  رفتم ازمايش شده شصت ونه  هنوز جمعه موعد پريودمه به نظرتون حامله ام ؟بله من خيلي بي جنبه ام قبل از موعد پري رفتم ازمايش در ضمن فقط يه رابطه مشكوك داشتيم كه محافظت نشده بود شوهرم گفت بي خيال باردار نميشي با يه بار🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسئول فني ازمايشگاه گفت دوباره يكشنبه ازمايش بده احتمالا هفتاد درصد بارداريه  مسئول گفت هنوز موعدت نشده دو باره ازمايش دادي خانم چرا انقدر بي طاقتي بنده خدا نمي دونه شش تا بيبي چك هم گذاشتم از استرس

مسئول فني ازمايشگاه گفت دوباره يكشنبه ازمايش بده احتمالا هفتاد درصد بارداريه  مسئول گفت هنوز مو ...

من بی بی چکامم منفی میشد بعد ۱۵ روز تاخیر🤣 تو سونوگرافیم هیییییچ علایمی از بارداری ندیدن ولی همون هیچی اللن مامان صدام میکنه و ۹ ماهسه😁🥰

من بی بی چکامم منفی میشد بعد ۱۵ روز تاخیر🤣 تو سونوگرافیم هیییییچ علایمی از بارداری ندیدن ولی همون ه ...

من  خيلي امادگي بارداري ندارم اما نعمت ديه الان انقدر استرس دارم مي ترسم 😕خواهرم سه بار سقط داشته بارداريا مزخرفي داشته  بيچاره سر به دنيا اوردن بچه هاش جيگرش خون شد ،منم كارم زياده  از يه طرفم خجالت ميكشم بيچاره شوهرم جاي اينكه خبرو با خوشحالي بشنوه با كلي استرس گريه شنيد الانم دلدرد دارم همش منتظر پريودم خيلي دلم درد ميكنه

من  خيلي امادگي بارداري ندارم اما نعمت ديه الان انقدر استرس دارم مي ترسم 😕خواهرم سه بار سقط دا ...

عزیزم بهترین روزارو برای خودتو همسرت تلخ نکن، اینکه خواهرتون سقط داشت دلیل نمیشه که شماهم سقط داشته باشی ولی به دکترت بگو حتما، رعایت کن تو خوردو خوراکو رفت و امدو کارهات انشاالله که شروع روزهای خیلی خوبی میشه براتون

عزیزم بهترین روزارو برای خودتو همسرت تلخ نکن، اینکه خواهرتون سقط داشت دلیل نمیشه که شماهم سقط داشته ...

ممنون از اين همه انرژي انشالله  همينطوره  كلي بوووووووس

من بعد ۱۵ روز تاخیر ۴۲ بود😁 الان دوتا دندونشم دراومده🤣🤣🤣 تبریک میگم😘😘😘

خداحفظش کنه پس چرا من با6روز تاخیر بتای88 باردارنبودم😓😓😓و پریودشدم

تیکر دوسالگی پسرمه