2777
2789
عنوان

تجربه عمل بینی من

| مشاهده متن کامل بحث + 21842 بازدید | 68 پست
چون از دهن نفس میکشیدم شبا از خشکی گلوم از خواب میپریدم روزای سختی بود روز سوم مش ها رو کشیدم(این قس ...

منم میترسم همینارو بگم بعدش😆 ولی یکی از ارزوهام و هدفام عمل بینیه من بینیم استخونیه

پَرهایم به رعشه می افتند زمانی که تاپیک میزنین مینویسین هستین بگم‌؟؟؟ این جمله قابلیت قتل و کشتار جمعی داره😤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از ی هفته آتل رو برداشت و بخیه ها رو کشید و دماغ من چسبی شد

احساس سبکی میکردم

وای ک چ حس خوبی بود:-Dروز ب روز حالم بهتر و بهتر میشد و الان۹ماهه ک عمل کردم و خیلی راضیم

سختیش واسع من فقط یک هفته بود

کبودیا بعد دو هفته رفتن و همه چی عادی شد

هزینه عملم۴۷۰۰شد

شهریور۹۷عمل کردم

حالت اسكرين سيور انسان اونجاست كه چايى ميخوره و به يك نقطه خیره میشه
دکتر من تامپون نمیذاره راحت بودم بوی خون تو بینی بدم میومد کبود هم زیادشدم

راضی هستی الان ؟ خوشگلتر شدی؟

پَرهایم به رعشه می افتند زمانی که تاپیک میزنین مینویسین هستین بگم‌؟؟؟ این جمله قابلیت قتل و کشتار جمعی داره😤
بعد از ی هفته آتل رو برداشت و بخیه ها رو کشید و دماغ من چسبی شد احساس سبکی میکردم وای ک چ حس خوبی ...

کلا ۴۷۰۰؟

راضی هستی الان ؟ خوشگلتر شدی؟

خیلی عوض شدم نمیشه ب این زودی نظر داد سه هفتس چسب میزنم اره صد در صد خوشگلتر شدم دماغم عقابی بود دوسش نداشتم الان نوکش عالیه

متولد ماه مهر،چاوشیست(محسن چاوشی)

در ضمن عمل تو بدن هرکسی فرق داره الان اینا ک گفتید حس کردم چقدر قوی بودم من اخه اصلا اذیت نشدم فقط ک ...

راضی هستی شما؟بینیتون استخونی بودیاگوشتی

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  

اسم اون خانومی ک دکترم خانی رو معرفی کردو یادم نمیاد

ولی جا داره بش بگم واسه همه معرفیات مرسی:-*

خدا خیرش بده

حالت اسكرين سيور انسان اونجاست كه چايى ميخوره و به يك نقطه خیره میشه