دوسه سالی بودمیخوایتم عمل کنم اماخجالت میکشیدم بخاطرپولش منصرف میشدم اخرش به مامان گفتم به بابام گف راضی شدهزینشم ۷بودسخامم بودکه یهوایتقدرپول به بینی ...بابام داشت ولی باز...خلاصه اینقدرعجول بودم بادفترچه مامانم رفتم ازمایش که گفتن بایدمال خودت باشه تارایگان بشه هزینه ازمایش وازاون ورم گفتن دکتربیهوشی قبول نمیکنه به اسم یمی دیگه😞یکم اذیت شدیم ازمایش روازادحساب شد۷۰تومان...واسم خودمم جای اسم مامانم نوشتم
اخه گفتن ۱۱صبح بیاییدفک کردم عمله نمیدونستم کارهس عملم افتاد۸و۹شب چن ساعتی اونجاروتخت بودم تابلمه نوبتم بیاد...ترس خاصی نداشتم شایدچون اعتمادداشتم به دکترم...البته من قبلش بادکترحرف نزده بودم موقع عمل ازم پرسیدچه مدلی میخوای گفتم زیادفاتتزی یافانتزی دوس ندارم...خلاصه بیهوش اتاق بهوش اومدم یکم دیربهوش اومدم بعداصلابینیم روحس ودردی نداشت امادردگلو😔انگارگلوموعمل کرده بودم اخه لوزه موعمل کرده بودم چن سال قبل اون موقع برام تداعی شدزودزودمامانم بهم خوردنی دادزودنرم شدفک کنم روزدوم خوب شدم...ولی بخاطرباندی که توهردوسوراخه شب اول ودوم انگارچن بارمیخواستم خفه شم پنجره رووامیکردم عادت میکنی که به دهن نفس بکشی ....ادم نه دهنش دروس حسابی تکون میخوره که نبایدم بخوره که حرف بزنی یاچیزی بخوری ...مال من میریخت😓اینقدرم طاق بازواقعاخسته شده بودم دردم میومد...به نظرتاهفته اول رعایت کنیدبعدشم پهلوبه شرطی بینیتون به بالشت نخوره...بعدسه روزرفتم تامپون داخلشودراوردن دردی ندارع ولی شایدچندش اورباشه...بعد۱۴دهم رفتم بخیه وکچ رودراوردن من سوم عملکردم...گفتن قبلش بروحموم خوب خیس بخوره تادردی نداشته باشی برای کچ...یکم چسبیدس به بینی وگرنه اونم دردی نداشت همین طوربخیه ها....یه ذره...ولی بعدش رامت میشی بینی بازمیشه انگاردنیاروبهت دادن...بعددیگه الان که ۲۳رومیگذره راحتم فقط گاهی استخونام یکم دردمیگیرع باجای بخیه هاکه خمیازه زیادبکشم یابخندم ولی بازهم نمتونم راحت لب ولوچموتکون بدم یاغذاوچیزه سفت بخورم استخونم دردمیگیره کبودیشم هفته دوم کم میشه وورم داره ولی چشام وصورت وبینیم....بینیم فعلانظرنمیتونم بدم ولی خوبه...ممنونم وقت گذاشتیدخوندیدولی سعی کنیدتادوماه خیلی رعایت کنیدنه زیادوشدیدبخندیدونه سرتون روزیادپایین بیارید وغذای سفتم نخوریدتامیتونیدنرم وزیادم جویدنی نباشه ودست هم نزنیدبه بینی تابینیتون خوب دربیاد...چن درصدبیشترشم به ما بستگی داره علاوه برعمل...کارایش بعددوماه مثل بینی قبلتون میشه...ولی تا۶ماه صبرکنیدبرای نتیجه نهایی ...کلاهرچیزی که زیادصورت وبینی زوتکون بدهانجام ندید...دوستون دارم...