2777
2789
عنوان

گرسنمه

181 بازدید | 17 پست

بچه ها من خیلی گرسنه شدم ولی نمیخوام چیزی بخورم.. از صبح دو تا تخم مرغ ... یه نون تست با شکلات ... 3 تا سوسیس با خیار و وگوجه و دو تا الو سیاه و یه موز  و چند قاچ هندونه خوردم . خیلی خوردم و نمیخوام بیشتر بخورم ولی فکرم همش تو یخچاله  انگار صدام میکنه میگه بیا در منو باز کن . در ضمن فشار خونم هم بالاست .. چیکار کنم فکر خوردن از سرم بیفته

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای منم خیلی گرسنمه پناه آوردم به نی نی سایت 😣😣😣😣😣😣😣😣😣میوه زیاد  بخور اشکال نداره

دلم داره ضعف میره فیلم میبینم نی نی سایت هستم  ولی بازم حواسم  پرت نمیشه . عجیبه هاا

من تو یخچالم هیچی نیست بخورم وگرنه میخوردم😂

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂
دلم داره ضعف میره فیلم میبینم نی نی سایت هستم  ولی بازم حواسم  پرت نمیشه . عجیبه هاا

عجیب نیست از بد شانسیه 😬😬😬منم سالهاس می خوام رژیم بگیرم همیشه یخچال و فست فودها صدام می زنن

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔
من تو یخچالم هیچی نیست بخورم وگرنه میخوردم😂

وای امضات😅😅😅😅😅😅

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
یهوبیایخچالو بخور😐چیزیم مونده نخورده باشی😁

اره والا همینو بگو .  محتوی یخچال ما  در حال حاضر یه شیشه مربا هست یه تیکه کره  دو تا الوی سیاه . 4 تا تخم مرغ و یه کاسه ماست و یه پاکت شیر و چهار دونه کالباس و سه تا نون تست... من  فکر کنم همه اتیشها زیر سر اون کالباس  نکبته 

اینایی ک گفتی غذای ۳روز منه چخبرته 😂😂 بابات پل داره شاید اون بیچاره نداشته باشه😉

نه بابا  پول نداریم که تازه مستاجر هستیم و یه تاپیک هم در موردش گذاشتم .  وقتی عصبی میشم پرخوری میکنم