2777
2789
عنوان

گرسنمه

179 بازدید | 17 پست

بچه ها من خیلی گرسنه شدم ولی نمیخوام چیزی بخورم.. از صبح دو تا تخم مرغ ... یه نون تست با شکلات ... 3 تا سوسیس با خیار و وگوجه و دو تا الو سیاه و یه موز  و چند قاچ هندونه خوردم . خیلی خوردم و نمیخوام بیشتر بخورم ولی فکرم همش تو یخچاله  انگار صدام میکنه میگه بیا در منو باز کن . در ضمن فشار خونم هم بالاست .. چیکار کنم فکر خوردن از سرم بیفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم خیلی گرسنمه پناه آوردم به نی نی سایت 😣😣😣😣😣😣😣😣😣میوه زیاد  بخور اشکال نداره

دلم داره ضعف میره فیلم میبینم نی نی سایت هستم  ولی بازم حواسم  پرت نمیشه . عجیبه هاا

من تو یخچالم هیچی نیست بخورم وگرنه میخوردم😂

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂
دلم داره ضعف میره فیلم میبینم نی نی سایت هستم  ولی بازم حواسم  پرت نمیشه . عجیبه هاا

عجیب نیست از بد شانسیه 😬😬😬منم سالهاس می خوام رژیم بگیرم همیشه یخچال و فست فودها صدام می زنن

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔
من تو یخچالم هیچی نیست بخورم وگرنه میخوردم😂

وای امضات😅😅😅😅😅😅

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
یهوبیایخچالو بخور😐چیزیم مونده نخورده باشی😁

اره والا همینو بگو .  محتوی یخچال ما  در حال حاضر یه شیشه مربا هست یه تیکه کره  دو تا الوی سیاه . 4 تا تخم مرغ و یه کاسه ماست و یه پاکت شیر و چهار دونه کالباس و سه تا نون تست... من  فکر کنم همه اتیشها زیر سر اون کالباس  نکبته 

اینایی ک گفتی غذای ۳روز منه چخبرته 😂😂 بابات پل داره شاید اون بیچاره نداشته باشه😉

نه بابا  پول نداریم که تازه مستاجر هستیم و یه تاپیک هم در موردش گذاشتم .  وقتی عصبی میشم پرخوری میکنم