فرگلل مدیر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 425 عنوان واسه شمام اينجوري شده ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 18 پست اينستام اينجوري شده هيچ پست و استوري اي بالا نمياد برا شمام همينه يا ن؟ 1398/04/12 | 20:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_نفس4 عضویت: 1395/11/16 تعداد پست: 21038 فکر کنم باگ اینستاگرامه وگرنه با فیلت ر شکن باز میشد میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
مارراااااااااااااان عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 714 واسه منم چند ساعتیه اینجوریه عکس پست ها هم لود نمیشه اللهم صل الله محمد و ال محمد
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10624 من هفته پیش تل گفتنی گفتم دیگه احتمالا ابنستاهم بشه حرفش میزنن بکنن قطع یانهچون شکایت کننده زیاددارههمه چی اندازه داره به اون اندازه برسه جلوش میگیرن مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
یاسمن98 عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 12315 اینستا من درست شد الان تونستم استوری ببینم😀😀😀 نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳