2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم کسی باشه موافق باشه 

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍

چی بگم. بستگی به سرکار خانم داره «مادر شوهرت» . اگه زن خوبیه هوا تو داره مث ابجی الهه من که مادر شوهرش زن نازی ولی اگه زن حسودیه زندگیتو خراب می کنه این کار رو نکن مث مادر شوهرای بعضی از خانمای سایت

یکبار برای همیشه بیاید کنار هم انسانی زندگی کنیم؛ جوری که دیگه جایی برای حسرت نمونه. همه نگن ای کاش مردم یخورده باهم مهربون تر بودن ببین منو شاید غیر ممکن به نظر بیاد ولی شدنی ـهتنها راهش فقط شروع تغییر از خودمونه.هر فردی به تنهایی بدون در نظر گرفتن اینکه آیا دیگران هم در این پویش شرکت میکنند شروع به ایجاد حس خوب کنه.نتیجه قطعا لذت بخش خواهد بود...

نه

دلیلشم تجربیات بقیه هست که همینجام زیاد میگن

ازدواج یعنی مستقل شدن اگه امکانش هست خونه جدا بگیرین حتما این کارو بکنین اما اگر مجبور شدین تو سه ساختمان زندگی کنین حتما از اول قوانین سفت و سخت برای ارتباطاتتون بذارین و با شوهرتونم هماهنگ باشین این نشه که شما قانون بذاری اون مخالف باشه بعد شما بشی عروس بده این وسط ! 

مثلا دیدم میگن وقتی ما خونه نیستیم مادرشوهرم میاد تو واحد ما !!! اگرم با مادرشوهرتون تو یه ساختمانین مطمئن بشین اونقدر خانواده بافرهنگی هستن و حد خودشونو میشناسن که پا تو خونه شما نذارن یعنی نگن چون مال ماست عبور آزادیم! یا مثلا بچه شما اختیارش با خودتون بلشه که کی بره پیش اونا و کی خونه بمونه. یا مثلا غذاهاتون همه مشترک نباشه هرکس خوراک خودشو داشته باشه خرج خودش و دخل خودش حالا گاهی هم مشترک ...

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

نه اصلا .من سه ساله ب خودم دارم میگم چرا چنین حماقتی کردم.خدا رحم کرد بهم دارم مستقل میشم الان اماااااااااا همیشه میگم کاش از روز اول مستقل بودم انقد با شوهرم دعوا نداشتم حرمتا شکسته نمیشد.حیف

نه اصلا .من سه ساله ب خودم دارم میگم چرا چنین حماقتی کردم.خدا رحم کرد بهم دارم مستقل میشم الان امااا ...

کاش هیچ حرمتی شکسته نشه سخته میدونم عزیزم

انشاالله به زودی به آسایش برسی😗

Not _yet