2777
2789
عنوان

دعوام شد😔

302 بازدید | 23 پست

شما باشيد به كى حق ميديد...

رفتيم مسافرت مادرشوهرم دم به دقيقه به شوهرم زنگ ميزد يسره با ايمو تماس تصويرى ميگرفت موقع شام ناهار يعنى كلافم كرده بود دو روز اومديم سفر، بعد فقط با شوهرم حرف ميزد، از مسافرت برگشتيم سرما خوردگى شديد گرفتم كه حتى نميتونستم تكون بخورم بچه شير بدم، الان شوهرم زنگ زده كه به مامانم زنگ بزن، بهش ميگم يه خبر نميگيرن مردى يا زنده اى بعد اينو گفتم داد زد سرم قطع كرد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واسه من که یه سفر میرم همه اینا هست بعلاوه اینکه میگن عکس بفرست. یعنی روانی میشما. تو ماشین بیرون هر جا میریم تماس تصویری میگیرن. روزی چند بار  

خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.

هرجا تماس تصویری میگرفت میچسبیدی همسرت و با ذوق و شاد سلام احوال برسی میکردی باهاش و همش میگفتی وای مامان جات خالی عالیههههههه هوا   اینجوری دیگه عمرا زنگ میزد، سیاست ندارين دیگه 

خوب کردی

من باشم اسمونو بیاره به زمین

زنگ نمیزنم

چیزی که عوض داره گله نداره

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐