2777
2789

سلام ما یه خونه خریدیم به قیمت۱۹۰تومن قرارشد۹۰نقدبدیم صدتومنم روسند وام اوراق بگیریم خلاصه ما اول معامله دو چندمرحله ۶۰تومن رو دادیم املاک اونم داد به فروشنده ویه چک دادیم به فروشنده یکماهه برا۳۰تومن تا ماشینمونقدکنیم وتاریخ دفترخانه هم دوماهه زدن ولی توی قراردادفروشنده قید کردن اگه توی موعد مشخص نتونه پولو پرداخت کنید بایدظرف۴۸ساعت خونه تخلیه وقرارداد فسخ بشه حالا ماهم کلی تعمیرات انجام دادیم وتو خونه ساکن شدیم چندروز مانده به تاریخ چک سی تومنو دادیم به املاک که بده به فروشنده ما چهارشنبه پولو دادیم اونم تماس میگیره وقرار میشه پنجشنبه پولو بده فروشنده وچک مارو پس بگیره که متاسفانه همون شبش حساب املاکی هک میشه وپول ماهم برداشت میشه البته ما بابت ۳۰تومن رسید داریم ازاملاک خلاصه فروشنده گفت من چکو نمیدم چون پول نگرفتم املاک واسطه شد وفروشنده رو راضی کرد یه ماه دیگه تاریخ چکو عقب انداخت وگفتن کمکی بکنیم تا املاک پیگیرشکایت وایناس ویه جوری پولو جورکنه الان ماموندیم شکایت کنیم یانه و اینکه اگه توی این یک ماه پول برنگرده ماچکارکنیم صاحبخونه میتونه مارو بیرون بندازه بخدا بدجور حالمون خرابه تواین شهرغریب که هیچ دوست واشنایی نداریم درصورتی که ماپولو دادیم املاک رسیدم داریم خواهش میکنم اگه کسی حقوق خونده کمکمون کنه حتی ۱۰۰تومن وامم تقریبا حاضره

خدایا میشه به اونایی که میخان بچه بدی میشه همجوری که واسه من معجزه شد واسه اونام بشه قوربونت برم که اینقد مهربونی یه نگاهی

اینقدخودمون وهمه خوشحال بودیم که خیرسرمون صاحبخونه شدیم نمیدونستیم اینطورمیشه الان حتی اجازه ندادیم کسی بفهمه

خدایا میشه به اونایی که میخان بچه بدی میشه همجوری که واسه من معجزه شد واسه اونام بشه قوربونت برم که اینقد مهربونی یه نگاهی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما با هماهنگی فروشنده پولو دادین به املاکی؟  خودش اجازه داده که دیگه به شما ربطی نداره الان طر ...

ماقبلا هم شصت تومنو ازطریق املاکی دادیم به فروشنده اونم مشکلی نداشت ونگفت که پولو حتما بایدبه خودم بدیم مشکل ما اینه که چک هنوزدست فروشنده س واینکه تو قراردادمون قیدشده اگه توموعد مقرر پول پرداخت نشه قرارداد فسخه تاریخ چکم که مال ۱۱تیره که بخاطر املاکی یک ماه دیگه وقت داده

ماقبلا هم شصت تومنو ازطریق املاکی دادیم به فروشنده اونم مشکلی نداشت ونگفت که پولو حتما بایدبه خودم ب ...

در همون ۱۱ تیر وقتی پولو دادید ب املاکی رسیدگرفتید 

رسید پرداخت شد ک تاریخ قید شده باشه؟

ماقبلا هم شصت تومنو ازطریق املاکی دادیم به فروشنده اونم مشکلی نداشت ونگفت که پولو حتما بایدبه خودم ب ...

خب شما چرا قبل گرفتن چک پول دادین؟؟؟ 

هر چند رسید گرفتین 

ولی  این مشکل املاکیه دیگه اون باید نگران باشه که پول فروشند رو نتونسته بده 

باید از وکیل بپرسین بگین رسید گرفتیم ولی چک دستشه میتونه قراردادو فسخ کنه یا نه ؟ 

و اینکه خب تکلیف اون پولتون دادین به املاکی چی میشه؟؟؟

https://harfeto.timefriend.net/16229838541279

اگه اینجا برات مفید نبود برید پیش یه وکیل مشاوره بگیرید نهایت 30 هزار تومان میگیرن. مشاوره بهت میدن

زن ها از عادی شدن، تکراری شدن، از مثل روز اول نبودن می ترسند! زن ها را مثل روز اول دوست بدارید.
در همون ۱۱ تیر وقتی پولو دادید ب املاکی رسیدگرفتید  رسید پرداخت شد ک تاریخ قید شده باشه؟

بله واسه بیست تومنش که کارت کشیدیم دستنوشته املاکی هست با مهروامضا املاک وده تومن دیگه ش که ازبانک ریختیم به حسابش

بله واسه بیست تومنش که کارت کشیدیم دستنوشته املاکی هست با مهروامضا املاک وده تومن دیگه ش که ازبانک ر ...

ن دیگ مشکل شما نیس مشکل املاکیه کاری نمیتونه بکنه نگران نباشید

سلام من حتی مطمئن نیستم که املاکی به شما راستش رو گفته باشه و دارم فکر میکنم که یه دروغی گفت پولتون رو بالا بکشه. در هر حال اگه رسید مطمئن دارین که دیگه از املاکی شکایت کنین هر جوری هست پولتون رو جور کنه و بهتون پس بده. اینجا یه کاربری هست به نام اوپرا گاهی سوالهای حقوقی بچه ها رو جواب میده. من نمیدونم حقوق خونده یا نه میخوای از ایشون هم بپرس شاید  بتونه کمکت کنه.

این لینک کاربریشه

https://www.ninisite.com/user/discussion/f43fc32d-8a21-4b7a-a668-d7bb9583b478/اوپرا