2777
2789
عنوان

دو راهی

49 بازدید | 3 پست

خیلی پشبمونم که دانشگاه نرفتم خودمم نیمه دومیم یعنی کسایی ک همسن منن نیمه اولی ها سال 98 فارغ التحصیل میشن و کسایی ک نیمه دومین سال 99 فارغ التحصیل میشن اما من هنوز دانشگاه نرفتم از زندگی عقب افتادم هیچ کار مفیدی هم نکردم خیلی پشیمونم ی دلم میگه امسال برم دانشگاه و ی رشته بدون کنکور همیطوری بخونم ی دلمم میگه بشین و ی بار طعم موفقیت رو بچش ولی میگم دیگه دیره ووو الان همه دوستام فارغ التحصیل میشن من تازه میخوام برم دانشگاه دیگه اونوقت ک میخواستم نشد الانم دیگه برام با ارزش نیست 

هیچ وقت دیر نیست عزیزم. به نظرم برو یه رشته بدون کنکور بخون. بعدها نمیگن از،کدوم دانشگاه مدرک گرفت ...

حس عقب موندگی از دوستام و هم سن و سالام داره دیوونم میکنه که چرا من اینقدر بی عقل بودم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حس عقب موندگی از دوستام و هم سن و سالام داره دیوونم میکنه که چرا من اینقدر بی عقل بودم 

منم تکمیل ظرفیت قبول شدم سالی که کنکور دادم 

به مدت خیلی حالم بد بود

اما الان از،همه جلوترم.

درس خوندم. ازدواج کردم. بچه دارم.

بری دانشگاه خوب میشه.