2777
2789

شوهرم به رسم مامانمو٤ كالا بزرگ خريد خودشم قبول كرد والا تو اين ٩ سال شايد ١٠٠ بار حرف زده زر زده منت  الان داريم طلاق ميگيرم ٤ تا كالاشو بدو جدا كرده عين همين بدبختا 

hair coloris ~ hair keratin 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببينين دوستان پدر من يه كارمند ساده بود منم پشت كنكوري كه اصلا قصد ازدواج نداشتم اينا يهويي اومدن خواستگاري من راضي نبودم يكماه اينا اومدن و رفتن بزور و دردت بحونم پات بذار رو چشام و...منو راضي كردن ما رسم داريم آقا داماد بايد پول بعنوان خرج و شيربها بدن ب خانواده عروس و پدر عروسم يه چيزي بذاره روش جهيزه بخره اينا گفتم ما نميديم پول و جهازم نميخوايم شرط خودشون بود بعد سه ماهم منو عررس كردن هول هولي حالا تا تكون ميخورم خودش و خانوادش جهيزيه رو به رخم ميكشن رواني ها

داداشم همه چیز رو خودش خرید

بغیر از یک گاز و یک سری خرده ریز آشپزخونه

مثل قابلمه و سینی و...

سرویس چینی هم داداشم خرید

یکبار هم به روی عروسمون نیاوردیم

به ما چه داداشم خودش اینجوری خواسته

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  

من فقط پنج تومن خرج کردم . یه کنسول خریدم که خ دوسش داشتم با چندتا خرت و پرت دیگه . بقیه رو هم با شوهرجان رفتیم انتخاب کردم خرید . دوسال پیش تقریبا کمتر حدودا بین پنجاه تا شصت تومن شد . یه بار فقط پدرشوهرم که آدم خوبیه گفت شما چیزی نخریدید همه رو فلانی ( اسم شوهرم ) خریده . من تا خواستم واکنش نشون بدم با چشمای ترسناک مادرشوهرم روبرو شدم که یه چشم غره ی اساسی رفت به پدرشوهرم بعدشم باهاش دعوا کرد که این چه حرفیه حسنا هم کنسول و میز تی وی و چندتا چیز دیگه خریده .