نازنازک مدیر استارتر عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 1296 عنوان سلام خانما بیاید ببینم دیگه چه شیرینی درست کنم برا خواهرم 169 بازدید | 18 پست گلای من سلام شنبه عروسی خواهرمه چندنوع شیرینی درست کردم بنظرتون دیگه چی درست کنم ویفرو و میشکاو شیرینی پنجره ای وبرشتوک شکلاتی،ساق عروس،شیرینی نخودچی اینارو درست کردم من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا.... 1398/04/12 | 15:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرخانوووم عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 7113 عکس لدفا قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
sanamsadri عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 3965 اگه هزینه و حوصلش داری تیرامیسو تک نفره درست کن تو ظرفای کوچیک روشم خامه قنادی و مربای آلبالو مثلا تزئین کن
نیلوفرخانوووم عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 7113 خمیر هزار لا بگیر برشزهای مختلف بده بپز بعد شهد بریز روشون .. برا عروسی خیلی اینا بهتره تا نخودچی و میشکا قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
آتریسا7گلی عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 2086 دانمارکی ولی میشود واسه عروسی عجیب نیست شیرینی کشمشی ام خوبه
آشواریا عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 5083 یعنی شیرینی مراسم عروسی رو شما اماده میکنی؟ ....وواااای این خیلی سخته که . مگه نباید داماد بخره؟ برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
zahra_skh عضویت: 1392/09/27 تعداد پست: 18172 ماشالله ب شما خانوم هنرمندقنادي عزيزم؟؟ولي ازالان براي شنبه كهنه نميشه؟!
هدهدصبا عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 688 وای چه هنرمند میشه دستور برشتوک شکلاتی و بدی در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....
نازنازک مدیر استارتر عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 1296 یعنی شیرینی مراسم عروسی رو شما اماده میکنی؟ ....وواااای این خیلی سخته که . مگه نباید داماد بخره؟ نه گلم واسه خونه خواهرم درست کردم من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....
نازنازک مدیر استارتر عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 1296 عکسشم بزار 😋 فدات هرکاری میکنم عکسش نمیاد من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....