2777
2789
عنوان

غربالگری مرحله اول

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنویی که رفتی کلا جنسیت رو نمیگفت؟ یا مال شما معلوم نبود؟ 

نمیدونم برا من جمعا سه چهار دقیقه طول نکشید سونو. صدا قلبش رو هم گذاشت گوش دادم. ولی جنسیت رو نگفت 

همه ی دوستت دارم ها فقط برای تو و دخترمونه😍😍
من ک اگه بالای۲بود الان خدمت عزراییل بودم😂

نه عزیزم چرا استرس الکی 

استاندارد جهانیش اینه 😁😁

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

ان تی من بر اساسclr66mm  

Nt2بود

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
بستگی به سن داره عزیرم  زیر ۲۵ سال تا ۳  بالای ۲۵ تا ۲

دخترعموی من 23سالش بود ان تیش 2.9بود دادن سل فری،ربطی ب سن نداره حد نرمال تو همه سنین باید از نهایتن دو باشه البته بستگی ب پزشکتم هست چقدر حساسیت ب خرج بده

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
دخترعموی من 23سالش بود ان تیش 2.9بود دادن سل فری،ربطی ب سن نداره حد نرمال تو همه سنین باید از نهایتن ...

خوب عزیرم فقط عدد ان تی مهم نیست 

هم ملاکه دختر عموی شما تو این دوفاکاورم مشکل داشتتن ، اون دوتا اوکی باشه زیر ۲۵ ان تی تا ۳ مجازه ، بابد تمامه ریسکارو بسنجی نه مثلا فقط یه عدد، کلی فاکتور دیگه مهمهPappa a و free beta 

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1