2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا همه اسم های عجیب دارن ولی تا به من می رسن مسخره میکنن

مسخره نکردم گلم ،،ولی اولش فکر کردم مردی ،رفتم تو تاپیکت دیدم خانومی،،

خواهی که ز هیچ کس به تو بد نرسد،،،،بد گوی و بد آموز و بد اندیش مباش😊

شوهره بیچاره منم زیر دست داداشش کار میکنه و داداشش وضعش بهتره برادر خانومشو آورده پیش خودش کار داده داداش منم هر وقت میاد خونه نا میره اونارو میبینه میاد به مامانم میگه اره فلانی برادر خانومشو برده پیشش اینم داماده 

اینجا همه اسم های عجیب دارن ولی تا به من می رسن مسخره میکنن

خخخخ،،اشتباهم نوشتی تازه

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

به خدا شوهره من خیلی آدم خوبیه داداشم یکم مریضی داره میبرتش دکتر داروهاش به چه گرونی میخره اینجا میان گلی بهشون میرسه خرج خونشونو میده ولی بازم مادرم پر ادعاست میگه شوهرت دستش به دهنش میرسه برا چی داداشتم پیش خودش نمیبره 

الان صبح بیدار شده مادرم با هام دعوا میکنه که چی اره همه میگن شوهرت دستش به دهنش میرسه چرا دست داداشتم نمیگیره اره آخرش اسمش داماده دیگه هر وقت داداشم میاد اینجا ابرومونو میبره همه مسخرش میکنن ۲۷سالشه یه کار درست و حسابی نداره هرجا میشینه میگه والیبال کار میکنم