دوبار کلاس خیاطی رفتم .قراربود از پس فردا دوره جدید برم شوهرم میگفت پولشو میدم . بحثمون شده میگه اصلا به هیچ عنوان نمیدم خیلی ناراحتم ازش بدم اومده😔😔😔اونوقت خودش کلی پول خرج ماشینش میکنه ..خیلی دلم گرفته
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم خوبترین مردا هم بعصی وقتا ازین کارا میکنن و ازین حرفا میزنن. صبوری کن و بنظرم از فردا دوره جد ...
عزیزم آخه از اول ماه این کلاس منتظر من بودن چون شوهرم گفت از چهاردهم برو😢😢😢خیلی ناراحتم انقد دلم گرفته بااینکه مقصر اون بود الان دست پیشو گرفته وانقدر سرد برخورد میکنه وبدرفتار میکنه😢😢منم اصلا باهاش هم کلام نمیشم و بی محلی میکنم
خودت برو کار کن بیرون منت شوهر نباشه رو سرت البته اگه اجازه میدا
اجازه میده اما خب عادت میکنه به پرو بودن ..الان ک تو خونه کار میکنم انقدر میگه توهمیشه دراز میکشی ...خیلی به خیاطی علاقه دارم همیشه سرگرمم..برای مامانم و دوستامم میدوزم وخیلی برای خودم ..ولی خب ماهم به پول احتیاج داریم 😔😔😔خیلی ازش دلخورم خیلی..
آره خیلی تو فکرم که برم سرکار ..آخه اونجوری شاید دیگه بهم پول نده اصلا ...هیچی واسه خونه کم نمیذاره .بمنم پول میده ..یارانه هم دستمه ..اما نه خیلی زیاد بهم بده نه ...همین چندروز که میبینم هرلحظه داره خرج ماشینش میکنه و بمن میگه ندارم خیلی غصم میگیره ..چراا مردا اینجورین آخه