2777
2789
عنوان

شوهرم ..

311 بازدید | 14 پست

دوبار کلاس خیاطی رفتم .قراربود از پس فردا دوره جدید برم شوهرم میگفت پولشو میدم . بحثمون شده میگه اصلا به هیچ عنوان نمیدم خیلی ناراحتم ازش بدم اومده😔😔😔اونوقت خودش کلی پول خرج ماشینش میکنه ..خیلی دلم گرفته

هفتگی بهم پول میده و یارانه دستمه ..منم خرجتی عادیمو گاهی ازش میگیرم و بهش میگم خودش بخره ...وقتی خوب بودیم هرچهرروزی پنجاه بهم میداد ک برای کلاسمم باشه ..الان یک هفتس میگه مث قبل بهت پول میدم اصلا نمیخواد کلاس بری چون من پول نمیدم😢😢😢

عزیزم خوبترین مردا هم بعصی وقتا ازین کارا میکنن و ازین حرفا میزنن.

صبوری کن و بنظرم از فردا دوره جدید رو نرو.

وقتی اشتی کردیم توی یه شرایط اروم خوب بهش بگو رفتارش زشت بوده و خیلی دلگیر شدی.احتمال زیاد ازت عذرخواهی میکنه و میری برای دوره جدید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خوبترین مردا هم بعصی وقتا ازین کارا میکنن و ازین حرفا میزنن. صبوری کن و بنظرم از فردا دوره جد ...

عزیزم آخه از اول ماه این کلاس منتظر من بودن چون شوهرم گفت از چهاردهم برو😢😢😢خیلی ناراحتم انقد دلم گرفته بااینکه مقصر اون بود الان دست پیشو گرفته وانقدر سرد برخورد میکنه وبدرفتار میکنه😢😢منم اصلا باهاش هم کلام نمیشم و بی محلی میکنم

خودت برو کار کن بیرون منت شوهر نباشه رو سرت البته اگه اجازه میدا

اجازه میده اما خب عادت میکنه به پرو بودن ..الان ک تو خونه کار میکنم انقدر میگه توهمیشه دراز میکشی ...خیلی به خیاطی علاقه دارم همیشه سرگرمم..برای مامانم و دوستامم میدوزم وخیلی برای خودم ..ولی خب ماهم به پول احتیاج داریم 😔😔😔خیلی ازش دلخورم خیلی..

اجازه میده اما خب عادت میکنه به پرو بودن ..الان ک تو خونه کار میکنم انقدر میگه توهمیشه دراز میکشی .. ...

نه کی میگه پرومیشه

تمام پولتو برا خودت خرج کن

میشه برای زود ازدواج کردن  با پسری که صادقانه دوسش دارم 🤗دوتا صلوات بفرستید. میسی میسی💜

کلا شوهرم خوبه اما خدانکنه لج کنه باهام و قهر ..انقد ناراحتم میکنه😢نقطه ضعفمو میدونه شبا مغازه روبروی خونم میره یا میره قهوه فروشی بالاتر از خونم تا یازده ونیم اینا نمیادخونه😔😔😔منم که همش گریه و عذاب میکشم ...کلا روزای عادیم تا ده ونیم یازده نمیاد  گاهی تاده سرکاره مگه زنگش بزنم که بیاد میگه فهوه میخورم زود بیام خونه چیکار کنم بخدا من براش کم نمیذارم.البته اگه خوب باشیم منو هفته چهار پنج بیرون میبره 😢😢😢😢😢

نه کی میگه پرومیشه تمام پولتو برا خودت خرج کن

آره خیلی تو فکرم که برم سرکار ..آخه اونجوری شاید دیگه بهم پول نده اصلا ...هیچی واسه خونه کم نمیذاره .بمنم پول میده ..یارانه هم دستمه ..اما نه خیلی زیاد بهم بده نه ...همین چندروز که میبینم هرلحظه داره خرج ماشینش میکنه و بمن میگه ندارم خیلی غصم میگیره ..چراا مردا اینجورین آخه

برات صلوات فرستادم عزیزم انشالله خوشبخت بشی حتما خوب تحقیق کن و فکر کن 😙😙😙

مرسی ممنون گلم😍🤗😚😚😚😚😚😚😚

ایشالله شماهم خوشبخت باشی با همسرت

میشه برای زود ازدواج کردن  با پسری که صادقانه دوسش دارم 🤗دوتا صلوات بفرستید. میسی میسی💜
آره خیلی تو فکرم که برم سرکار ..آخه اونجوری شاید دیگه بهم پول نده اصلا ...هیچی واسه خونه کم نمیذاره ...

یه کار خوب پیدا کنی پول نده هم مشکلی نیست😎

یه کار خوب پیدا کنی پول نده هم مشکلی نیست😎

دعا کن پیداکنم ..میدونی من اول زندگیم یک سرویسمو فروختم گذاشتم بانک ..سودشو وام خونگی برمیدارم بهم که بیفته باز میذارم بانک 

...سودش میره واسه  قسط ...دعا کن برام