الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من رفتم برا معاینه جنین تکون نمیخورد گفت سالمه کیسه ابتم سالمه داشتم میومدم خونه گفت خانوم کجا بچه داره به دنیا میاد 🤔منم هیچ دردی نداشتم گفت دهانه رحم سه سانت باز شده رفتم اتاق زایمان گفتن باید بدویی و قر کمر بدی منم قر دادم بعد احساس فشار زیادی داشتم فک کردمدستشویی دارم نگو بچه داشت به دنیا میومد بعد پرستارو صدا کردم اومدن ،خلاصه عین زنای قدیم زایمان کردم بدون هیچ آمپولی
کلاس رفتم یه چیزایی میدونم... ولی اگ فیلم ببینم میدونم بیشتر وحشتزده میشم
نه اصلا فیلم نبین، من خیلی راحت زایمان کردم، چند روز بعد از زایمانم چون پسرم بستری شد واسه معاینه مجبور شدم برم زایشگاه، باهاشون هماهنگ کرده بودن که از سمت اتاق زایمان برم چون راه خیلی دور بود و بچه ام تنها بود ممکن بود بیدار بشه، خلاصه چشمت روز بد نبینه با چشای خودم دیدم یه خانمی پاهاش باااااز و یه عالمه خون و.... جا خوردم گفتم یا خدا یعنی منم چند روز پیش جای این بودم... ولی وقتی خودم زایمان میکردم اصلا ترسی نذاشتم و نمیدونستم چه خبره