سلام،من هفته نهم بارداری ام مروز وقت سونو داشتم ولی قلب و ندیدن جای دیگه سونوی دقیق تر انجام دادم جنینم قلبش نمیزد و گفتن مشکل مغزی هم داشته یعنی مغزش کامل تشکیل نشده بارداری اولمه هیچ علائم درد یاخونریزی هم ندارم اصلااا خودمو شوهرم داغون شدیم و فقط داریم گریه میکنیم فردا میخوام برم بیمارستان برای سقط نمیدونم چکار میکنن از طرفی میترسم ،،کورتاژ بهتره یااینکه امپول بزنن؟اصلا چرا اینطوری میشه علتش چیه تروخدا کسی تجربه ای داره؟دکتر گفت پیش میاد حال روحیم خیلی بده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گريه كن حق داري ناراحت باش بازم حق داري ولي فكر كن اگه الان اين اتفاق نميوفتاد كسي ام نميفهميد ني ني دنيا ميومد با يه مشكل ذهني اون وقت چي؟ تو صلاح خدا اين بوده براتون يكم به حرفم فكر كنيد
چرا من خودم خیلی تو استرس بودم و حرص میخوردم سرموضوعی باشوهرم اختلاف شدید داشتم و رابطمون افتض ...
بله هزار درصد موثره ارامش ركن اصلي بارداريه بچه يهو بدون هيچ علائمي قلبش نزده بعيد نيست از اوضاع جوي خونه بوده چون مبگيد اولين اقدام سقط هم نداشتيد تا حالا مشكلي ام نداريد جسمي ميمونه همين قضيه استرس
١٩ كه جنين خيلي سفته چطور شده سقط كرده مشكلش چي بوده بنده خدا؟
تو انومالی میزان اب دور جنین خیلی خیلی کم شده بود گفتن مشکل کلیه داره و یکی از پاهاش کجه و این حرفا پزشک قانونی مجوز سقط داد... نه با قرص سقط کرد خودش میگفت چندبار بهم پرستارا قرص دادن که اخرش سقط کرده البته دردم خوب زیاد کشید طفلی