2777
2789
عنوان

آمپول پروژسترون و بارداری

195 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها من 17روزه که عقب انداختم دیروز رفتم سونو دکتر گفت باردار نیستم و دوتا آمپول پروژسترون زدم اگه باردار باشم خطر داره؟

واینکه چند روز طول میکشه تا پریود بشم؟

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

پروژسترون باردار باشی بچه جاش سفت تر میشه نباشی عادت میشی کلا تو بارداری برای نگه داشتن بچه میدن ضرر نداره

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر باردار بودین دکتر میگفت

آخه سر دخترمم تشخیص نداد..3هفته باردار بودم گفت نیستی

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
پروژسترون باردار باشی بچه جاش سفت تر میشه نباشی عادت میشی کلا تو بارداری برای نگه داشتن بچه میدن ضرر ...

آخه تو سایتا نوشته باعث سقط میشه

من خودمم بیشتر علائم بارداریو دارم نمیدونم چرا نشون نمیده..خودم فک میکنم که باردارم

آخه تو سایتا نوشته باعث سقط میشه من خودمم بیشتر علائم بارداریو دارم نمیدونم چرا نشون نمیده..خودم فک ...

سایتا رو ول کن من خودم میکرو انجام دادم تا الان ۳۰ تا بیشتر آمپول زدم

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩