2777
2789
تاپیک در راستای تاپیک تعطیل شده،  جریمه نداد،  مگه جریمه دارههههه؟

اوندفعه من تذکر گرفتم بعدشم گفت جریمت اینه که تاپیک بزنی لینک تاپیک نی نی یار که درمورد ممنوعیت تاپیک جنگ هست رو بزاری بعدشم قفل کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داشتم ابراز مشیمونی میکردم که تو ۲۳شوهر کردم یکی هم دختر ۱۴ساله داشت گفتم دیرش شده شوهرش بده بره ک ...

نه من همونم که دختر داشتم گفتی شوهرش بده تا اومدم ببینم چی نوشتی تعطیل شد .

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
نه من همونم که دختر داشتم گفتی شوهرش بده تا اومدم ببینم چی نوشتی تعطیل شد .

اخ اخ شما بودی؟؟ دیدی چه کردن با تاپیکم 😭😭

من فقط داشتم بهت گوشزد میکردم که ده ساله رو زودتر بده بره اون ۱۴سالهه از وقتش گذشته 🤭🤭

اخ اخ شما بودی؟؟ دیدی چه کردن با تاپیکم 😭😭 من فقط داشتم بهت گوشزد میکردم که ده ساله رو زودتر بده ...

😁😁😁 اتفاقا اون دیروز با هیجان اومده میگه مامان مامان گفتم چیه . میگه بیا بیا .منو برده سر پاساژ. میگم خب؟ میگه اون پسره سبز پوشیده به من چشمک میزنه 😐

کوچیکه گفت چه خنگی .خب بگو برو گمشو بدترکیب

در این حد 

نمیدونم چیو شوهر میدن

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
😁😁😁 اتفاقا اون دیروز با هیجان اومده میگه مامان مامان گفتم چیه . میگه بیا بیا .منو برده سر پاساژ. ...

چند سالشه😂😂😂😂

بِه‌اِسمَݦ‌رۅۍِݪَب‌هاۍِ‌خيس‌طُـــ...(:❤🌌°•Rainbow girl•°⛓🌈
😁😁😁 اتفاقا اون دیروز با هیجان اومده میگه مامان مامان گفتم چیه . میگه بیا بیا .منو برده سر پاساژ. ...

😂😂😂 الان اگه یکی از همونا بود میگفت اینا نشونه س که باید زودتر شوهرشون بدی 😂😂😂

😁😁😁

اره جفتی بشینن خونه عروسکها رو بچینن 

🤭🤭🤭

اره الن میومد میگفت این بچه به ببخشید فحشا و فساد کشیده میشه و دور از جون گوهر عفتشو از دست میده و باید شوهرش داد😂🔫😂

لعنتی خیلی کتاب دینی هاش رو با دقت میخوند مث معلم پرورشی ها حرف میزد

اره یاد معلم های مدرسمون افتادم😂😂😂😂

خانم جلسه ای بود این خانم تو یه تاپیک منو رسما کافر اعلام کرد😂😂😂