2777
2789

یه دوست خیییلی صمیمی دارم تهران میشینن. چندبترم تاحالا ناهااردعوتش کردم اومدن. کلاخیییلی خوبیم باهم... حالا مرداد ماه شوهرم تهران همایش دارن میره اونجا. منم میگم برم پیش دوستم سه چهارروزی بمونم؟؟ حالا یه دوست دیگه م میگه( به تهرانیا برنخوره لطفا. پیشاپیش معذرت میخام) تهرانیارو نشناختی سریع میپیچونت. نمیزاره چندروزبمونی... حالا دودلم چیکارکنم بنطرتون؟ برم ناراحت میشه چندروزبمونم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه میگی چندبار اومده فقط ی نهار مونده

ی وعده بودن با چند روز پشت سرهم موندن فرق داره

بنظرم ی صبح تا شب بری منطقیه یعنی ی نهار و ی شام بیشترش زحمته

اگه خیلللللی اصرارت کرد و خودش خواست ی روز دیگه هم بمون

🌷

نخیر عمچین چیزی نیست. من خانواده ی دوست پدرم تهرانی هستن. و هر سال میرفتیم خونه اشون بهترین پذیراییها رو میکردن. ولی ادمهای رکی هستن. وقتی کار داشته باشن و نتونن پذیرایی کنن. رک میگن و عذرخواهی میکنن. دوست شما هم اشتباه میکنه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !