2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جونم بگه بهت ک همش منتظرم ۴۰ هفته بشه یا دلم از جایی مطمعن سلامتیش بشه همین

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰

من که شبا دیر میخوابم روزا به زور لنگ ظهر از خواب بیدار میشم . بعدشم با این حال بعدازظهر ها اگه بیکار باشم خوابم میگیره 

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

من در هفته آخر ب سر میبرم😑خودمو بچم داریم اذیت میشیم اون‌جاش تنگ شده من دارم میترکم از ورم دعا کنید بسلامتی همین روزا بیاد خیلی اذیتم

لطفا اگ امصامو میخونید تا آخرش بخونید خداروشکر بخاطر اینکه پرنیای عزیزمو بهم داده.میخوام لاغر شم بدزایمان وزن اولیه ام ۹۳ وزن الانم۸۵ هدف اولم ۸۰ هدف دومم ۷۵ هدف نهاییم ۶۹ باقد۱۶۸😁به امضام دست نمیزنم  خداروشکر ک پرنیا مو برام‌حفظ کردی عاشقشم میمیرم براش ب هدفم رسیدم و امروز ۱مهر ۱۳۹۹.    ۶۵ کیلو هستم و خدارو شکر میکنم بخاطر اراده ای ک بمن داده

ماههای اول همینجوریه.ادم خیلی بیحال میشه بعدش خوب میشی.بخواب و به همسرتم بگو ماههای اول باردارا اینجوری میشن

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹

من برعکس اوایل خواب نداشتم . الان میخوابم . همشم وقتم و با فیلم  و گوشی،پر میکنم 😁

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
ماههای اول همینجوریه.ادم خیلی بیحال میشه بعدش خوب میشی.بخواب و به همسرتم بگو ماههای اول باردارا اینج ...

تا دو هفته پیش سرحال بودم خیلی. الان دو هفته هست بد جور بی حالم