2777
2789
عنوان

وقتی مردی

105 بازدید | 10 پست

چن ماه مونده به عقد رسمی همه چیو بهم بزنه و بگ اخلاقتو عوض کن تا اگ بدرد هم خوردیم ازدواج کنیم.از طرفیم خانوم واقعا ی اشتباهایی مرتکب شده باشه نه خیلی حاد.مثلا اینک تو خیابون تو دعوا دادو بیداد کرده.ازهمین موارد.با این اقا باید چیکار کرد.لطفا خواهرانه بگید مهمه برام نظرتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا ایراد از من باشه حتما سعی میکنم ایرادامو درست کنم! ولی اون آقا رو هم بیخیال میشم چون وقتی حساسیت نشون داده تا آخر عمر هرکاری کنی و هرچی خوب بشی با یه اشتباه کوچیک همه ی اشتباهات گذشته رو میزنه تو سرت

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2941438/منتظران-بچه-بیایید

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
اگه واقعا ایراد از من باشه حتما سعی میکنم ایرادامو درست کنم! ولی اون آقا رو هم بیخیال میشم چون وقتی ...

این حرفی ک شما زدیدو خیلیا بهم گفتن و متاسفانه درسته ولی نمیدونم چجوری ازش دل بکنم بااینک خیلی حرفای سردی هم زده و گفته دیگ به چشم زنم نگات نمیکنم یا کنارت آرامش ندارم دلخوش نیستم ازاین موارد😔

این حرفی ک شما زدیدو خیلیا بهم گفتن و متاسفانه درسته ولی نمیدونم چجوری ازش دل بکنم بااینک خیلی حرفای ...

عزیزم یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕

مردا خیلی رو دعوا و داد و فریاد و پرخا شگری خانمها حساسن من چندین مورد دیدم که سر چنین چیزی قبل از عقد آقا بهم زده

یه مورد که آقایی تعریف میکرد با یه خانم خیلی مهربان و زیبا و جذاب آشنا شدم و چند بار همدیگه رو دیدیم و خیلی ازش خوشم اومده بود  یه بار این خانم برای اقا تعریف می کنه با دوستش با یکی دیگه دعواشون شده واینا  جلوی خونه طرف داد و فریاد راه انداختن و یه چیزی رو پس گرفتن باورت نمیشه این آقا که به ازدواج فکر می کرد گفت دیگه نمی خوام حتا اون خانم رو ببینم