2777
2789
عنوان

میشه بگید چکار کنم

232 بازدید | 21 پست

خانوما من خونه پدرم اینا مستاجرن بعد خونه برای برج چهار با این پولی که داشتن براشان نبود مجبور شدن واسه برج پنج بگیرن الان اسباباشونو بردن خونه داداشم و خودشونم اونجان شوهرم اصلا بهشون یعنی پدرمادرم زنگی نمیزنه تعارفی بزنه بگه اینجام خونه دخترته بیاین چند شبم اینجا باشین میل سرده کلا امروز بامامانم حرف میزدم گفتم بیاین چند شب اینجا باشین گفت جقد از خودمان بیاین شوهرت اصلا نه زنگی میزنه نه احوالی میپرسه بگه چکارا میکنین ناراحت بود میگفت نمیایم من الان چکار کنم خیلی ناراحتم از دست شوهرم برم باهاش دعوا کنم خیلی اعصابم خرابه از دستش

هیچوقت ظاهر زندگی دیگران وبا باطن زندگی خودت مقایسه نکن همه از ظاهر با هم خوب

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باهاش دعوا نکن بهش بگو شاید حواسش نیست

دیدم همه برج ایفلو میزارن پروفایل گفتم من همین آزادی خودمونو بزارم، گناه داره... اصلا احساس میکنم بخاطر این همه مظلومیتشه که اینجوری وا رفته!🤭
نه خودت یک شب در هفته دعوتشون کن باشن 

نمیان میگن خودت دوست داری ولی شوهرت وقتی نه احوالی میپرسه نه تعارفی دوس نداره بیایم به حرف من دیگه نمیان

فقط یه جوری بهش بگو که بهش برنخوره و لج نکنه

دیدم همه برج ایفلو میزارن پروفایل گفتم من همین آزادی خودمونو بزارم، گناه داره... اصلا احساس میکنم بخاطر این همه مظلومیتشه که اینجوری وا رفته!🤭

با شوهرت اصلا دعوا نکن رابطه بینتون خراب میشه آبجی جونم . ب نظرم با آرامش ازش سوال کن ببین دلیلش چیه 😇 حتما ی دلیلی داره.

مثلا آقای من تا الان یکبار هم تماس نگرفته ، و راضی هم نیست مامانم بیاد خونه مون .

و دلیلش هم منطقیه خب . 

از شوهرت بپرس اما اصلا دعوا نکن .

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹

خب اروم منطقی بعد ار یه چای خوشمزه نشست بگو کاش یه زنگی بزنیم بابام اینا چند روز خونه داداشن یه سر به ما هم بزنن 

بعد ببین چی میگه اگر گفت اره وروی خوش داشت سریع گوشی شماره بگیر وبده شوهرت دعوتسون کنه

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
نمیشه منطقی باهاش صحبت کنی؟

میگه خوشم از زنگ زدن نمیاد خودشان میخان بیان آخه مگه میشه

نه چرا دعوا‌کنی،اینجوری لج میکنه کلا زنگ نمیزنه

شاید حواسش نیست بنده خدا،فکرش مشغول کار و باره

بهش یاداوری کن ،بگو من تعارف کردم ولی انگار معذبن،شاید چون تو زنگ نزدی فکر کنن که یوقت تو راضی نباشی و من فقط از طرف خودم دارم دعوت میکنم

بگو به زنگ برن یه تعارف کن

🧿

من ولی خیلی خوش رو بیچارم همیشه زنگ میزنم خانوادشو دعوت میکنم نهار وشام یا همیشه احوال میپرسم بخدا این رفتارا رو ازش میبینم حالم از خودم بهم میخوره